Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NEKI TENISERI SU IMALI VIŠE PROBLEMA VAN TERENA NEGO NA NJEMU

Opasni očevi!

Autor: P. Vuković | 08.05.2013 - 07:45:00h | Komentara: 0

Teniski svet je još u šoku nakon što je Džon, otac Australijanca Bernarda Tomića, pretukao ispred hotela u Madridu sparing partnera svog sina Tomasa Druea naočigled svedoka, među kojima je bio i naš Janko Tipsarević!

Dobio udarac  glavom: Nikolas Drue

Dobio udarac glavom: Nikolas Drue

Siledžijama nije mesto u sportu, pa ni na tribinama, a naročito u tenisu, u kojem su incidenti vrlo, vrlo retki i mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Da sve bude još luđe, Džon kaže da se ne oseća krivim.
- Nisam kriv. Nisam uradio ništa loše - rekao je Tomić izveštačima, dodavši čak da se branio kada je glavom udario Druea!


Saslušanje je odloženo za 14. maj, ali šta god da se desi, Džon je ovim incidentom overio ulaz u društvo najproblematičnih roditelja, među kojima su i naš Damir Dokić (Jelenin otac), zatim Džim Pirs (Meri), Stefano Kaprijati (Dženifer), Emanuel Agasi (Andre), Peter Graf (Štefi), Arsalan Rezai (Aravan)...

Džon Tomić, Damir Dokić, Džim Pirs, Arsalan Rezai

Džon Tomić, Damir Dokić, Džim Pirs

 
Nije ovo prvi put da Džon Tomić pravi probleme. Bivši vozač taksija je već napravio incident kada je naredio sinu (trenutno 53. teniser sveta) da napusti teren u Pertu, nezadovoljan sudijskom odlukom. Pre toga se sukobio sa čelnicima Australijan opena koji su stavili Bernarda da igra noću, da bi njegov sin tražio u Majamiju lane da ga izbace sa tribina zbog nepristojnog ponašanja.

Bernard  Tomić

Bernard Tomić


Tomić nije jedini. Džim Pirs je tokom meča svoje kćerke Meri vikao “ubij kučku”. Ispostavilo se da se čovek zove Bobi Glen Pirs i da je odležao nekoliko godina u zatvoru u SAD zbog pokušaja pljačke. “Dosije” Damira Dokića je podeblji, a najekstremnije je bilo kada je završio iza brave zbog pretnji Ambasadi Australije u Beogradu. Peter Graf je 1997. takođe zaglavio robiju na tri godine zbog utaje poreza. Stefano Kaprijati je toliko eksploatisao ćerku Dženifer da se odala drogi i proneverila novac kao vid osvete ocu.

Taman kada ste mislili da ne može gore, Aravan Rezai je morala da otera svog oca Arsalana posle sukoba na Australijan openu, a kasnije ga je optužila za uznemiravanje i pretnje smrću.

Ozloglašeni roditelji

Stefano Kaprijati - Dženifer Kaprijati
Džon Tomić - Bernard Tomić
Džim Pirs - Meri Pirs
Damir Dokić - Jelena Dokić
Arsalan Rezai - Aravan Rezai
Peter Graf - Štefi Graf

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP