Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

SRPSKA TENISERKA JE NEKADA BILA NAJBOLJA NA SVETU, A ONDA SU DOŠLI ONI

Otkako se zaljubila, Ana je glavu izgubila!

Autor: V. Nestorović | 26.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Ljubi, ljubi, al‘ glavu ne gubi.... Ovo ne važi za Anu Ivanović, jer nekadašnja najbolja teniserka sveta bila je upravo to, broj jedan na WTA listi, a onda je u njen život ušao Fernando Verdasko.

Ana Ivanović

Ana Ivanović | Foto: AFP

Ana je 2008. bila na vrhuncu, osvojila je Rolan Garos, preuzela prvo mesto, a onda se zaljubila u španskog tenisera. I sve je bilo sjajno, sve je bilo super, Verdasko je upoznao i njene roditelje, svi smo pisali o simpatičnom paru, ali uskoro Ana je počela da klizi na WTA listi.


Kako je počelo, tako se i završilo pet meseci kasnije, Verdasko je otišao u istoriju. Jedan od razloga raskida koji će i u budućnosti imati velikog uticaja na njen privatan život, bila je nemogućnost da usklade profesionalne obaveze i kalendar jedno s drugim.
Ana nije dugo bila sama, novi leptirići krenuli su mesec dana nakon raskida sa Verdaskom, u priču je ušao australijski golfer Adam Skot, a Ivanovićeva ga je upoznala tokom snimanja jedne reklame. Do sada njena ubedljivo najduža veza, rezultirala je između ostalog i ispadanjem iz Top 20 krajem 2009. To je bio prvi put od 2005. godine da se ne nalazi u odabranom društvu. Usledio je raskid, pa nakon skoro godinu dana pauze i pomirenje.

Prva na svetu,  osvaja Rolan  Garos, krajem  godine počinje  da se zabavlja  sa Verdaskom

Prva na svetu, osvaja Rolan Garos, krajem godine počinje da se zabavlja sa Verdaskom | Foto: AP

Istina, dok je bila sa Adamom, osvojila je WTA titulu na Baliju i Lincu. Konačan raskid je usledio u aprilu 2012. godine, ne zbog manjka ljubavi, već jednostavno zato što Ana i Adam nisu mogli da provode vreme zajedno zbog mnogobrojnih obaveza koje su imali na teniskim, odnosno golf turnirima.
Srpska tenisrka je i ranije pokazala da ne voli dugo da bude singl, pa se u januaru zaljubila u Marka Stilitana, nekadašnjeg tenisera, a više bogatog momka iz Monte Karla i dobrog druga Novaka Đokovića. Slike sa plaže iz Australije kako razmenjuju poljupce obišle su svet, ali je u junu usledio kraj iz za sada nepoznatih razloga.

Ana i Ivan

Ana i Ivan

Samo dva meseca kasnije, usledilo je poznanstvo sa košarkašem Ivanom Paunićem, a za razliku od njega Ana nije želela javno da pričao o njihovoj vezi. I ko zna dokle bi trajala njihova veza da Ivan sam nije odlučio da sa ostatkom sveta podeli činjenicu da je u vezi sa zanosnom srpskom teniserkom. Ana mu je to zamerila i romansa je ekspresno završena.

Ana Ivanović grafika

*Kliknite za uvećanje grafike

Poslednji komentari
  • zaboravan Vreme: 26.10.2013 18:53h

    Jel to ona teniserka sto je bila pocastvovana i ponosna sto je uopznala Klintona i slikala se sa njim???

  • sinisa Vreme: 27.10.2013 11:56h

    @zaboravan mislis onog klintona koji je dobio nobelovu nagradu za mir od pristrasnih i ogrezlih u srbomrznji svedskih akademika

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP