Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ARMENULIĆ

Plaši me Troicki!

Autor: P. Vuković | 06.04.2013 - 23:27:00h | Komentara: 1

Danas pada odluka ko će u polufinale Dejvis kupa! Sjedinjene Američke Države i Srbija već dva dana biju bitku u gradu simpatičnog naziva Bojsi, poznatom po krompiru, u državi Ajdaho, a posle okršaja Novaka Đokovića i Sema Kverija (20 časova), odnosno Viktora Troickog i Džona Iznera (22) biće jasno ko će na megdan pobedniku duela Kanada - Italija.

Viktore, možeš ti to!

Viktore, možeš ti to! | Foto: Reuters

Podsetimo, u petak je Nole doneo Srbiji prednost od 1:0 pobedom nad Iznerom (3:0), zatim je Kveri poravnao na 1:1 posle trijumfa (3:2) nad Troickim, a kasno sinoć trebalo je da na teren izađu u tandemu Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac protiv najboljeg dubla sveta, braće Brajan.


Ko god da je poveo sa 2:1, biće mu potrebna i treća pobeda. Međutim, iskusni teniski stručnjak Radmilo Armenulić veruje da veće šanse ipak imaju Ameri.

- Teško ćemo dalje. Novak igra u odličnoj formi, što smo videli u petak. I pored vođstva Iznera od 3:1 u prvom setu, vratio se, pokazao da ume da preokrene, odlično je reternirao, a Izner je pao psihološki. Novaka ću zato prozvati teniski Tesla. Šteta za Troickog, koji je imao veliku šansu, jer Kveri nije u formi. Troicki u najvažnijim trenucima igra najslabije - rekao je Armenulić za „Alo!”.

Radmilo Armenulić

Radmilo Armenulić | Foto: Marko Metlaš

Radmilo nema dilemu oko meča Đoković - Kveri, a sve oči će biti uprte u duel Izner - Troicki.


- Kao ni Kveri, ni Izner nije u formi i Viktoru više odgovara njegova igra nego Kverijeva. Izneru je bekhend slab, ne servira asove kako ume, postoji mogućnost za našu pobedu, ali se plašim da je Troicki izgubio samopouzdanje. Izner ne može da drži igru sa osnovne linije, Viktor bi trebalo da izađe na mrežu, iskoristi protivnikov slab bekend, eventualno volejima da rešava poene - zaključio je Armenulić.,

Broju jedan ništa nije teško, pa ni da nađe ulaznice

Broju jedan ništa nije teško, pa ni da nađe ulaznice | Foto: Reuters

Nole kupio ulaznice!
Nole je još jednom pokazao kakva je veličina! Da nije bilo najboljeg tenisera sveta, Srbija ne bi imala veliku podršku u petak uveče kao što je imala, pošto je uspeo da obezbedi dodatne ulaznice.
- Novak je ponudio dodatne karte ljudima koji nisu mogli da ih priušte. Rekao nam je: “Voljan sam da pomognem, jer želim da nas bude što više na tribinama. Biće mi zadovoljstvo da vam nabavim dodatne ulaznice.” Stvarno nas je obradovao - rekao je Lazar Popović, navijač srpskog tima.

Viktor priznao: Fali mi samopouzdanja!

Viktor Troicki je posle poraza od Kverija konstatovao otprilike isto što i Armenulić - da mu nedostaje mentalna snaga.
- Fali mi samopouzdanja u ovakvim mečevima - priznao je 44. teniser sveta. - Igrao sam dobro, dao sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno na kraju. Krivo mi je što sam poražen, ali verujem u tim.

Poslednji komentari
  • zamanja Vreme: 07.04.2013 01:16h

    Nema sta da te plasi,izgubice sigurno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP