Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

PRIPREME ZA ODBRANU TITULE U ŠANGAJU

Pogledajte: Nole i Novak - u paru za pobedu! (VIDEO)

Autor: A.O. | 03.10.2013 - 10:01:00h | Komentara: 2

Postoje dve strane Novaka Đokovića – Nole šaljivdžija, koji voli opuštanje sa prijateljima i porodicom, i Novak takmičar koji nikada ne odustaje. Kada Nole obuje svoje patike za tenis on postaje Novak. Zajedno oni čine najboljeg tenisera na svetu.

Novak Đoković

Novak Đoković

Adidas tenis daje intimni uvid u režim treninga i mentalnu pripremu Novaka Đokovića pred odbranu Masters titule u Šangaju.

Video “Novak Đoković – performanse odgovaraju ličnosti” ispituje dve strane Novakove ličnosti, džokera van terena i veoma fokusiranog teniskog superstara na terenu. Video pokazuje kako mu ove dve strane omogućavaju da se nosi sa stalnim pritiskom igre, u jednom od mentalno najzahtevnijih individualnih sportova na svetu.

Video prati Novakatokom uobičajenog dana dok trenira i daje uvid u njegov lični odnos sa svojim timom i pokretački stav prema treningu.

Novak Đoković

Trening: Novak Đoković


Poznat po svom opuštenom stavu van terena, Novak Đoković je uspeo da ispuni svoj cilj, da postane svetski broj jedan i priznat kao jedan od najvećih igrača u istoriji tenisa. Njegov uspeh nedavno ga je pozicionirao kao tek devetog igrača u istoriji tenisa koji je proveo više od 100 nedelja kao svetski broj jedan na ATP listi.


Njegov uspeh došao je kroz mentalne pripreme koje osiguravaju kompletnu ravnotežu, tako da njegov fokus na terenu nikada ne zakaže.

Đoković nosi adidas Barikade tokom cele svoje karijere, i u ovim kultnim adidas patikama za tenis osvojio je šest Otvorenih prvenstva, uključujući i ovogodišnji Australian Open. adidas je potpisao zvanični ugovor sa Đokovićem u maju 2013.
 

Poslednji komentari
  • matan Vreme: 03.10.2013 02:27h

    Pravoslavlje i krst koji nosis, a sa druge strane joga i okultizam koji je sastavni deo... Nesto mi cela tvoja prica ne uliva poverenje vise! Mislim da je ovo lagani pocetak tvog kraja sto se tenisa tice.

  • ljilja Vreme: 03.10.2013 05:45h

    I jedan i drugi zlata vredni

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP