Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

SELEKTOR DEJVIS KUP REPREZENTACIJE ZA ALO!:

Publika u Njujorku je dno dna!

Autor: Veljko Nestorović | 15.09.2012 - 22:17:00h | Komentara: 0

Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole... Bogdana Obradovića, selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije, nije iznenadilo ponašanje publike u Njujorku, koja je izviždala Novaka Đokovića kada je zatražio medicinski tajm-aut u finišu petog seta u finalu protiv Marija.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: Reuters

- Ma mogu samo da nas mrze. Za većinu Amerikanca su Srbi, čak i oni najuspešniji, obični zlotvori, pa se zbog toga i Novak našao na udaru. O teniskim manirima publike na US Openu ne treba trošiti reči. Njih ne zanima sport, nego kako da stomake napune pivom i pljeskavicama. Pa i terenima se širi miris roštilja, sve je podređeno tome da se što više zaradi. Briga njih za tenis i da li nešto smeta igračima - u dahu će Obradović.


US Open

US Open | Foto: FoNet - AP

O atmosferi za vreme poslednjeg grend slema u sezoni i tome kako Nole uvek ispoštuje domaću publiku, Obradović kaže:


Bogdan Obradović

Bogdan Obradović

- Novak ih uprkos njihovom ponašanju uvek ispoštuje. Odao im je priznanje i kada je stavio kačket vatrogasaca povodom 11. septembra, a nešto ne vidim da se iko od njih trgao kada su nevini ljudi ginuli kod nas. Naše tenisere svuda poštuju u svetu, pogotovo drugi igrači na turu. Kako smo samo dočekali Amerikance u „Areni“, bez ijednog zvižduka američkoj himni, a u drugim delovima sveta sumnjam da bi tako bilo. Pokazali smo svoju kulturu, kao i oni svoju kada su zviždali Novaku kada je tražio medicinski tajm-aut. Publika u Njujorku je dno dna. Ma mi smo za njih zaista nebeski narod, za Amerikance smo svi do poslednjeg Nikola Tesla - rekao je Obradović.

Englezi podmeću bebe koje plaču

- Nikada nisam bio pristalica teorija zavera, ali mislim da polako počinjem da verujem u to da se na nekim turnirima dešavaju zaista čudne stvari. Tokom Olimpijskih igara, terenima, odnosno tribinama su kružile majke sa tromesečnim bebama koje su stalno plakale. Pa jedna je stajala sa bebom sat i po tačno iza Novakove klupe, sve kao slučajno - kaže Obradović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP