Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

BOGDAN OBRADOVIĆ O RANOJ ELIMINACIJI ŠPANCA SA VIMBLDONA

Rafi puštena krv, sada će svi kidisati!

Autor: V. Nestorović | 26.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Rafael Nadal je šokirao planetu na startu Vimbldona, jer je veliki šampion i suvereni vladar šljake preslišan od tamo nekog Belgijanca Darsisa (135. na ATP listi).

Nije trava  za šljakera:  Rafael Nadal

Nije trava za šljakera: Rafael Nadal | Foto: AP

Izgleda da zbog problema sa kolenima Španac ne može više da pokaže sve što zna, kada se ne igra na zemlji, a selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović smatra da Nadal zbog problema s kolenima ne može više da igra toliko dobro na brzim podlogama.


- Prošle godine je izgubio u 2. kolu, sada na startu. Katastrofalan rezultat za igrača njegovog kalibra, ali izgleda da njegova nadmoć na šljaci ne vredi i u Londonu. Video sam da nije bio previše raspoložen da priča o problemima s kolenima, ali na zemlji se takvo opterećenje znatno lakše apsorbuje, nego na drugim podlogama. Nije se snašao na travi, i to se videlo - kaže Obradović.

Darsis ispratio  Nadala kući

Darsis ispratio Nadala kući | Foto: Reuters


Posle osvajanja Rolan Garosa, svi smo počeli polako da se pribojavamo za šanse Novaka Đokovića, hoće li uspeti do kraja godine da sačuva mesto broj jedan na ATP listi, pred zahuktalim Špancem, ali sada smo malo odahnuli.

- Rafa očigledno ne može više da drži kontinuitet, kao što je to slučaj s Noletom, koji kad podbaci ispadne najmanje u četvrtfinalu, a ne na startu turnira. Nakon Darsisa, sigurno će i ostali igrači ulaziti u duele s Nadalom s manjim respektom i verovaće da mogu da ga pobede, jer ako je to pošlo za rukom nekome, ko je 135. na ATP listi što ne bi i bilo kome drugome.

Novak Đoković

Novak Đoković

Nole lako sa majerom

Novak Đoković je uspešno startovao na Vimbldonu. Najbolji svetski teniser je savladao Nemca Majera sa 3:0 u setovima, plasiravši se tako u narednu rundu takmičenja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP