Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

PREPUCAVANJA

Rodik: Sukobio sam se sa "Šmovakom"! (VIDEO)

Autor: B92 | 03.10.2013 - 23:43:00h | Komentara: 0

Bivši američki teniser Endi Rodik rekao je prilikom gostovanja na televiziji „Fox sports“ da se svojevremeno skoro fizički sukobio sa Novakom Đokovićem.

Novak Djokovic Đoković

Novak Đoković | Foto: AP

Rodik je rekao da se sukob desio u svlačionici na US openu, a pretpostavlja se da je to bilo 2008. godine.
Pre duela dvojice tenisera, Rodik je komentarisao povredu srpskog igrača, koji je u to vreme imao reputaciju tenisera koji prečesto predaje mečeve. Osim Amerikanca, kritikovalisu ga Tomi Robredo i još neki, a Novakove predaje često su bile tema rasprave.

Rodik se tada, u, on kaže šaljivom tonu (prosudite sami na snimku da li je ton bio šaljiv) zapitao da li njegov protivnik možda ima povredu leđa, kuka, grč, ptičiji grip ili SARS.

Komentari koje je uputio Rodik odjeknuli su veoma brzo, a poprilično su iznervirali i Novaka Đokovića. Nakon što je pobedio Endija u četvrtfinalu, Đoković je u intervjuu posle meča uzvratio na prozivke pred domaćim navijačima. Tokom te izjave, navijači su ga propisno izviždali.

"Veoma sam srećan kada igram sa Rodikom, na njegovom terenu, u njegovom gradu, na njegovom omiljenom turniru, tako da je pobeda nad njim predstavlja veliki napor. To nije lepo, nikako, da se pred tolikim ljudima kaže da sam imao 16 povreda i da foliram. Nemam ništa ni protiv koga, Endi je rekao da sam imao 16 povreda u prošlom meču što, očigledno nisam, zar ne? Sviđalo vam se to ili ne, tako je. Publika je već protiv mene jer misle da foliram sve, žao mi je“, rekao je Novak posle tog meča.

Endi Rodik

Endi Rodik | Foto: Screenshot "Youtube"

Rodik je kasnije objasnio situaciju rekavši da je došlo do nesporazuma, ali je u intervjuu „Fox Sportsu“ otkrio šta se zapravo desilo.

"Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković, i to se desilo jednom na US openu. Pre meča sam pričao svašta, 'treš-tok', a on je izašao na teren i razbio me. Posle meča je i on 'zacvrkutao', rekao je nešto na moj račun, pa je ušao u svlačionicu. Tada sam krenuo prema njemu, saterao ga uz ormar, ali sam tada primetio da je njegov trener za nijansu krupniji od Donovana (MekNeb, kvoterbek u NFL ligi koji je bio u istoj emisiji sa Rodikom), i onda sam se smirio. Moj trener je bio visok oko 170 centimetara, imao je 59 kila i bio je veoma sitan. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane“, rekao je Rodik.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP