Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NAJBOLJI SVETSKI TENISER ŽIVI U NAJSKUPLJOJ ULICI NA PLANETI

Samo milioneri mogu da budu Noletove komšije!

Autor: V. Nestorović | 24.04.2013 - 23:50:00h | Komentara: 6

Novak Đoković ovih dana uživa na zasluženom odmoru. Ne samo da je srpski teniser najbolji na svetu nego je nakon osam godina čekanja postavio stvari na pravo mesto i u Monte Karlu, gde inače i provodi najveći deo vremena, zajedno sa devojkom Jelenom.

Novak i Jelena razbaškareni u svom stanu u Monte Karlu

Novak i Jelena razbaškareni u svom stanu u Monte Karlu

Rafa Nadal je kneževinu napustio sa tanjirom, dok se Nole sa peharom prošetao do stana koji se nalazi u elitnom delu Monte Karla, tačnije Aveniji princeze Grejs Keli, koja važi za najskuplju ulicu na planeti.


Tako da, ukoliko želite da postane komšija sa Novakom Đokovićem, ali i da u zgradi srećete druge poznate svetske face, za stančić od 60 kvadrata morali biste izdvojiti oko pet miliona evra!

Gde ćeš lepši  komšiluk:  Panorama  Monte Karla

Gde ćeš lepši komšiluk: Panorama Monte Karla | Foto: Reuters

I to ćete jeftino proći jer je zbog aktuelne svetske krize cena kvadrata sa neverovatnih 146.000 evra na “prihvatljive” 84.000, tako da, ukoliko ste ikada planirali da budete vrata do vrata ili ulaz do ulaza sa najboljim srpskim sportistom svih vremena, sada je prava prilika. Primera radi, u istoj ulici stanove imaju Karolina Voznijacki, Ljubičić, Boba Živojinović...

Inače, naredni turnir Đoković će igrati početkom maja u Madridu, ovoga puta na regularnoj šljaci, jer je eksperimentalna plava otišla u istoriju, nakon toga ga očekuje put u Rim i onda naravno Rolan Garos u Parizu, gde svi već sada priželjkuju da vide novo finale između njega i Nadala.
Poslednji komentari
  • marko Vreme: 25.04.2013 06:08h

    To je novost. katastrofa. E sad se vidi kakav je čovek. Za humanitarne stvari daje koliko je vredan jedan cm kvadratni. Katastrofa.

  • anja Vreme: 25.04.2013 10:46h

    Pa pobogo, ne radi on za druge vec za sebe i to se dobro oznoji. A da vidim neke face koji imaju isto toliko da li bi dali jedan jedini dinar. Ne buditi zli.

  • Pravi Marko Vreme: 25.04.2013 11:25h

    Svaka cast.Niko ti nije poklonio ti si to i zaradio. Srbija do Tokija.

  • Milos Vreme: 25.04.2013 11:54h

    Marko, ne slazem se sa tobom. On je veliki humanitarac ali to ne znaci da sad mora sav novac da pokloni, moze valjda i on malo da uziva u njemu...ipak se covek previse trudio da bi bio gde jeste sad. Da si ti na njegovom mesto ko zna da li bi i koliko bi nekom pomogao...sigurno ne bi donirao novac tek tako...hteo je da uspe...uspeo je..i sad uziva u tome.

  • DM Vreme: 26.04.2013 09:33h

    Nemam reci niti bilo kakav komentar na izjavu Marka,sta ti ocekujes da tebi da pare uzmi pa zaradi nego sto tu lupetas gluposti,sramota me tvoje izjave,bolje das ne komentarisem dalje....................

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP