Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

POVRATAK U ELITU

Saradnja Troickog i Bolitijerija

Autor: Tanjug | 11.12.2013 - 15:20:00h | Komentara: 0

Prestižna teniska akademija Nika Bolitijerija dogovorila je saradnju sa srpkim teniserom Viktorom Troickim o pripremama za njegov povratak u svetsku tenisku elitu.

„Gledaću mečeve kod kuće: Viktor Troicki

Viktor Troicki | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Troicki je u novembru suspendovan na 12 meseci zbog kršenja antidoping pravila, tako da će moći da se vrati tenisu u junu.

Kako je saopštila IMG Bolitijeri akademija, "postignut je dogovor sa Viktorom Troickim o njegovim pripremama za povratak u svetsku tenisku elitu u idealnim uslovima kompleksa na Floridi.

IMG Bolitijreri akademija stvorila je veliki broj legendarnih tenisera zlatne ere ovog sporta, i presrećni smo što će biti domaćin našem Viktoru Troickom u pripremama za povratak u svetski vrh - tamo gde mu je i mesto", naglašio je menadžer Zlatko Milačić, inicijator ove ideje.

Poziv najveće teniske akademije na svetu upućen je i svim ostalim članovima Dejvis kup reprezentacije Srbije, koji bi - uz izuzetne tehničke i vremenske uslove - imali veliku korist kroz zajedničke treninge i sparingovanje sa drugim vodećim ATP teniskim asovima iz celog sveta, kaže se u saopštenju IMG Bolitijeri Akademije.

Milačić je naglasio da će "ova zanimljiva saradnja biti od velike važnosti za Viktorov povratak i dalju tenisku karijeru - u društvu teniske elite i njegovih drugova iz Dejvis kup reprezentacije Srbije, to je svesrdno podržao i selektor tima Bogdan Obradović".

Troicki je prvobitno suspendovan na 18 meseci, ali mu je posle žalbe, Medjunarodni sud za arbitražu u sportu smanjio kaznu na godinu dana,

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP