Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

TRAŽI NOVU IMITACIJU OD ĐOKOVIĆA

Šarapova: Novače, ne budi Rodik!

Autor: | 23.06.2013 - 08:45:00h | Komentara: 0

Nije tajna da su Novak Đoković i Marija Šarapova veliki prijatelji izvan terena, pa je tako srpski teniser, po ko zna koji put, upao na konferenciju za štampu ruske teniserke i postavio joj pitanje. Prvi reket sveta želeo je da čuje mišljenje Šarapove o njegovom nedavnom performansu kada je imitirao svoju koleginicu na egzibiciji zajedno sa njenim dečkom Grigorom Dimitrovim.

Očekivala bolju imitaciju: Marija Šarapova

Očekivala bolju imitaciju: Marija Šarapova

Ruskinja koja se pred medijima na Vimbldonu, u „sve-engleskom klubu“ pojavila odmah nakon Đokovića, zamerila je Srbinu da je njegova imitacija izgubila čari i da ju je podsetila na Endija Rodika, koji očigledno nije zadovoljio njen ukus kada su u pitanju imitacije.


- Ne radim više onakve stvari na terenu, potrebna vam je „nova“ Šarapova. Novače, počinješ da ličiš na Rodika dok me imitiraš – poručila je Ruskinja Đokoviću.

Srpski teniser, koji se i sam našao pred novinarima pre nego što je „sabotirao“ konferenciju Šarapove, pokušao je da stiša priče o lakom žrebu na Vimbldonu.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: Reuters

- Žreb je nešto na šta ne možeš da utičeš, i iskreno, ne razmišljam previše o tome. Tako je kako je, neko bi rekao da sam imao sreće, ali, to je Grend slem i ne postoji lak način da se dođe do titule – tvrdi Đoković koji na putu do finala nema ni Federera, ni Nadala ni Marija.


Novak će u prvom kolu igrati protiv Florijana Majera, kojeg je prošle godine eliminisao u četvrtfinalu Vimbldona. To će biti prvom teniseru sveta prvi meč na travi ove sezone.

- Morao sam da uzmem dodatni odmor nakon sezone na šljaci i poraza od Nadala na Rolan Garosu. Voleo bih da imam nedelju dana više za pripremu za Vimbldon jer se radi o najbržoj podlozi. Mislim da bi to puno pomoglo igračima. Znam šta da očekujem od Majera jer smo se sastali ovde prošle godine, lukav je i može da bude veoma opasan na travi, ima jak bekhend, visok je i servira odlično. Biće opasan rival za prvo kolo, ali spreman sam – rekao je Đoković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP