Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

TAJNI AGENT MAŠA

Šarapova špijunira Đokovića!

Autor: P. Vuković | 04.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Novak Đoković će, sasvim (ne)očekivano, u današnjem polufinalu Vimbldona, umesto jednog, imati dva protivnika! Sa druge strane terena naći će se Grigor Dimitrov, ali će mu veliku podršku davati njegova devojka Marija Šarapova.

Drugari, malo ste se preračunali... Provaljeni  ste!

Drugari, malo ste se preračunali... Provaljeni ste! | Foto: Profimedia

Bugarin i Ruskinja su skovali plan kako da sruše Noleta, a u tome je prednjačila „tajni agent Maša“, koja je još kao 17-godišnjakinja osvojila Vimbldon, zna kako treba igrati na travi u ovako velikim mečevima, a na sve to i privatno dobro poznaje našeg asa. Njih dvoje su, iza zatvorenih vrata, pretpostavljamo dobrim delom i u krevetu, napravili strategiju današnjeg meča, a mali nagoveštaj ove špijunske priče dao je i sam Dimitrov.


- Nema straha protiv Đokovića. Marija mi je dala savet kako da igram protiv njega. Rekla mi je „izađi na teren i pobedi”. Šta da kažem? To je dobar savet - ostao je zagonetan Dimitrov.

Na ovu tezu o „zaveri” je sa osmehom reagovao naš poznati stručnjak Radmilo Armenulić. On zaista veruje da Maša može da pomogne Grigoru, ali ne na taj način.

KGB agent 007:  Marija Šarapova, špijunka u pokušaju

KGB agent 007: Marija Šarapova, špijunka u pokušaju | Foto: Profimedia


- Njeno prisustvo na tribinama svakako će dobro doći Bugarinu, ali bih rekao da Novaka ipak bolje poznaje Dimitrov. Četiri puta su igrali jedan protiv drugog, znaju se odlično. Biće to zanimljiv meč, dva potpuno različita stila igre. Dimitrov igra sa dosta rizika, dok Novak iznuđuje grešku protivnika. Od ova tri igrača u polufinalu, mislim da bi Novaku bilo najteže sa Federerom. Ali, prvo da prođe Dimitrova - rekao je Armenulić.

Dimitrov, osim dobre podrške, puca i od samopouzdanja. Bugarin je ponizio Endija Marija pred domaćom publikom, sa sve princom i princezom, koji su u očaju gledali kako njihov miljenik proživljava košmar. Ipak, u dosadašnjim obračunima, Nole vodi sa 3:1, pa ni on nema razloga za strah, iako smatra da Bugarin može da osvoji Vimbldon. Prethodni put dvojica tenisera su odmerili snage na Rolan Garosu 2013. godine i tada je Novak bio ubedljiv - 6:2, 6:2, 6:3.

Zajedničkim snagama žele da eliminišu Novaka sa Vimbldona

Zajedničkim snagama žele da eliminišu Novaka sa Vimbldona

 
- Činjenica da nije izgubio meč na travi ove godine govori o njegovim kvalitetima. To je definitivno igrač koji može ovde da trijumfuje. Pobedivši Marija u tri seta, on pokazuje da ima potencijal da postane šampion grend slema. Bilo da je to ovde ili na nekoj drugoj podlozi. Osvajao je turnire na različitim podlogama, dosta je napredovao u igri. Postaje iskusan u igrama na velikoj sceni. Dobiti Marija u tri seta je veoma, veoma teško. To samo pokazuje da je igrao neverovatno - rekao je Đoković.
U drugom polufinalu sastaće se Rodžer Federer i Miloš Raonić, a finale je na programu u nedelju.

Završnica na Vimbldonu


Muškarci (polufinale)
Đoković - Dimitrov14
Federer - Raonićsledi
Žene (polufinale)
Kvitova - Safarova 7:6, 6:1
Bušar - Halep7:5, 6:2

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP