Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

SERENA VILIJAMS PRIZNALA DA NE MOŽE BEZ SRBINA

Saša je moj brat!

Autor: P. Vuković | 22.03.2013 - 08:20:00h | Komentara: 0

Kada je teško, pozovi Srbina! Serena Vilijams, jedna od najboljih teniserki u istoriji, otkrila je da je u najtežim trenucima u karijeri najveću utehu imala u sparing partneru, a pre svega velikom prijatelju Aleksandru Bajinu.

Američka teniserka  otkrila da joj je  Aranđelovčanin  Aleksandar Bajin,  posle oca i  majke, najvažniji  član tima

Američka teniserka otkrila da joj je Aranđelovčanin Aleksandar Bajin, posle oca i majke, najvažniji član tima

Za one koji još ne znaju, Bajin je poreklom iz Aranđelovca, odrastao je u Minhenu, a dugi niz godina deo je stručnog tima mlađe sestre Vilijams.


Kada je Serena prošle godine ispala u prvom kolu Rolan Garosa, što joj se pre toga nikada nije desilo u 47 grend slem učešća, nije se okrenula ni fizioterapeutu, agentu, pa čak ni roditeljima. Rame za plakanje našla je u Bajinu, za koga kaže da joj je više od člana tima.

- Osim mame i tate, mislim da je Saša najvažnija osoba u mom timu. Mnogo više je od sparing partnera. On je moj stariji brat, familija - rekla je Serena za „USA Today“.

Kao brat i sestra:  Serena i Saša

Kao brat i sestra: Serena i Saša


Bajin pamti mnoge lepe i teške trenutke sa Serenom - od tromba u plućima, do njenih čuvenih izliva besa, uvek je bio s njom. Bio je tu i kada je sedam puta osvajala grend slemove (od 15 ukupno), zlata na olimpijskim igrama, ali i povratka na vrh rang-liste, čime je u 31. godini postala najstarija teniserka na toj poziciji.

- Linija između prijateljstva i profesionalnog odnosa je nestala odavno, što ponekad bude baš baš teško jer tada postaje lično. Samo se trudim da joj olakšam život koliko mogu. Ako treba da ispadnem budala, nije problem, samo da je motivišem. Ipak, ne bi me Serena držala šest godina da sam samo zabavan momak. Osećam se sjajno jer pišemo istoriju. Godine s njom su bile zabavne i skroz lude - rekao je Bajin.

Upoznavanje i pijanstvo

Neverovatna je priča kako su se Serena i Bajin upoznali. Sašin prijatelj Jovan Savić ga je molio da joj bude partner dok je bila u Minehnu, ali je odbio jer je išao na žurku! Međutim, pod dejstvom alkohola, Saša, koji je radio za lokalnu tenisku akademiju, popustio je.
- Ispalo je vrlo dobro - rekao se Saša.
Od tada, proživeli su mnogo toga zajedno i jedno o drugom znaju dosta. Saša se jednom onesvestio od pijanstva pored njenog kreveta...
- Ma, ona zna o meni više od moje majke - nasmejao se Saša.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP