Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

BORIS BEKER (46), ŽIVA LEGENDA SVETSKOG TENISA, ČESTO JE NA METI TABLOIDA

Skandal majstor koga žene obožavaju!

Autor: M. Grujić | 19.12.2013 - 07:36:00h | Komentara: 1

Tenisko umeće legendarnog Nemca, čuvenog po nadimku Bum-Bum Beker, nikada se nije dovodilo u pitanje.

Novakov novi trener je igrač zbog koga su  mnogi zavoleli tenis,  ali zbog čudnog ponašanja  zaslužio je epitet  nestašnog momka

Novakov novi trener je igrač zbog koga su mnogi zavoleli tenis, ali zbog čudnog ponašanja zaslužio je epitet nestašnog momka | Foto: AP

Fenomenalni Boris je najmlađi šampion Vimbldona svih vremena, član je teniske kuće slavnih, pa izbor Novaka Đokovića da angažuje šestostrukog grend slem šampiona nikoga ne čudi, barem kada je reč o sportskoj strani.

Ipak, Boris Beker je mnogo više od običnog tenisera, to je svakome jasno, još od trenutka kada je još početkom devedesetih pozirao nag zajedno sa tadašnjom suprugom Barbarom. Život kontroverznog Nemca obeležili su brojni skandali, zbog čega se mnogi sa pravom pitaju da li će to uticati na ponašanje kulturnog i uljudnog Novaka Đokovića.

Bum-bum Beker u akciji

Bum-bum Beker u akciji | Foto: AP


Kada je 1999. godine završio karijeru, u prvi plan je odmah iskočio skandal koji je Bekera kasnije koštao braka, pa i 14 miliona dolara koje je isplatio Barbari, sa kojom ima dva sina. Naime, Nemca je u jednom londonskom restoranu, na dan završetka njegove karijere, oralno obradila ruska manekenka Angela Ermakova, koju je Beker optužio da je uz pomoć ruske mafije ukrala njegovu spermu i rodila ćerku Anu.

Iako je čuveni teniser u prvi mah tražio test očinstva, kada je postalo jasno da se neće izvući, on je počeo da se bori za pravo da što više viđa dete, koje je dobio neočekivano.

- Moja ćerka Ana nije začeta u ostavi, kao što su pričali, već na stepenicama - otkrio je Beker nekoliko godina kasnije.

Tek što se izvukao iz te situacije, nemačke vlasti su ga 2001. godine sačekale sveže razvedenog zbog neplaćenog poreza u iznosu od tri miliona evra. Beker je na kraju izbegao zatvorsku kaznu pošto je pred sudom u Nemačkoj isplatio novac koji je dugovao i tako izbegao odlazak u bajbok na tri i po godine.

Ženskaroš, muljator, na sve to treba dodati i kockar. Nije tajna da je Boris Beker posle karijere mnogo vremena provodio za pokeraškim stolom, zbog čega je postao i ambasador najvećeg internet poker magnata „Pokerstarsa“. O tome koliko je uspešan, govori i podatak da je prošle godine prodao vilu u Palma de Majorki kako ne bi bankrotirao nakon silnih skandala i razvoda koji su ga pratili tokom života.

Sve Bekerove žene

Šoumen za sva vremena

Šoumen za sva vremena


Barbara Feltus
Prva velika ljubav i supruga sa kojom ima dva sina, Nou i Elijasa. U braku su bili od 1993. do januara 2001. godine.

Šarlili Kersenberg

Šarlili Kersenberg


Šarlili Kersenberg
U februaru 2009. objavio je da će se oženiti holandskom manekenkom Šarlili Kersenberg. Dva meseca nakon svadbe, saopštili su da čekaju dete i 2010. godine Beker je dobio i trećeg sina, Amadeusa Benedikta Edlija Luisa Bekera. Njih dvoje i dalje žive u srećnom braku.

Alesandra Mejer Vulden

Alesandra Mejer Vulden


Alesandra Mejer Vulden
Nemac je nemačku manekenku zaprosio 2008. godine, ali se nije oženio njome jer su se rastali već u novembru iste godine.

Poslednji komentari
  • Slavko Vreme: 19.12.2013 12:12h

    Sve u Svemu,ali gde nadje Bekera. Mislim Beker Noletu netreba. Djokovic ce opet biti 1.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP