Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

Porazi Jovanovski i Dolonc

Slovakinje eliminisale Srbiju iz Fed kupa

Autor: M. Grujić | 10.02.2013 - 17:15:00h | Komentara: 0

Ženska teniska reprezentacija Srbije eliminisana je Fed kupa pošto je Slovačka slavila ukupnim rezultatom 3:1. Slovakinje su do pobede drugog dana dovele Jana Čepelova ,koja je posle maratonskog meča savladala Bojanu Jovanovski sa 2:1 u setovima (7:5, 5:7, 9:11), i Danijela Hantuhova koja je lako izašla na kraj sa Vesnom Dolonc - 6:3, 6:2.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski | Foto: Beta

Jovanovski je ušla u meč kao blagi favorit protiv Čepelove, koja je zamenila povređenu Dominiku Cibulkovu. Jovanovski je takođe imala lakših problema sa povredom, ali je stojički izdržala bol i povela sa 1:0 u setovima kada je u 12. gemu stigla do brejka za 7:5.

Srpska teniserka je posle 0:2 na startu drugog seta, uspela da izjednači, zatim i dođe u situaciju da servira meč, međutim, na 5:4 potpuno se isključila i dozvolila Čepelovoj da preokrene na 7:5 i vrati meč u egal.

Maratonu tu nije bio kraj, kao ni brojnim brejkovima sa obe strane. Čepelova je stigla do 5:4, servirala za meč, a u tim trenucima uplakana Bojana izjednačila je na 5:5. Rezultatska klackalica se nastavila, sve do dvadesetog gema kada je Slovakinja posle tri sata i 18 minuta konačno uspela da slomi otpor izmorene srpske teniserke.

U meču koji je usledio između Vesne Dolonc i Danijele Hantuhove, Slovakinja je sve vreme bila bolji rival i diktirala tempo, što srpska teniserka nije mogla da isprati i za sat vremena i 14 minuta igre pružila je na mreži ruku suparnici čestitajući joj na pobedi - 6:3, 6:2.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP