Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

JOVANA JAKŠIĆ I ANA IVANOVIĆ SEJU STRAH U MEKSIKU

Srpske lepotice!

Autor: M. Grujić | 06.04.2014 - 08:02:00h | Komentara: 1

Na istom mestu gde se prošle godine prvi put našla u glavnom žrebu nekog WTA turnira, Jovana Jakšić potencijalno krči put i ka velikom finalu, u kojem bi mogla da se sastane sa Anom Ivanović!

Nova zvezda našeg tenisa

Nova zvezda našeg tenisa | Foto: A. Stanković

Supertalentovana teniserka ubedljivom pobedom nad Julijom Buserup (6:3, 6:0) stigla je do prvog polufinala u karijeri, i dokazala da nedavni rezultati i titule na fjučers turnirima nisu bili slučajni.


Nova srpska lepotica je u prvom kolu lako izašla na kraj protiv Karin Knap, 50. teniserke sveta, a onda je posle skoro tri sata borbe pala i Luksika Kumkum. Sa samo 20 godina, očekuje se da će već ove sezone Jakšićeva napraviti proboj među sto najboljih teniserki sveta na WTA listi, a ko zna, možda to učini već nakon turnira u Meksiku.

Vraća se u staru formu

Vraća se u staru formu | Foto: Profimedia

- Ovo je odličan rezultat i zaista sam presrećna zbog stvari koje sam učinila, ali me očekuje još dosta posla ovde u Meksiku - rekla je Jovana Jakšić, koju očekuje polufinalni meč protiv čak 23 godine starije suparnice - Japanke Kimiko Date Krum!


Za razliku od Jakšićeve, koja nije imala nikakav problem da dođe do polufinala, Ana Ivanović je odigrala prilično čudan meč protiv Magdalene Ribarikove - 6:1, 0:6, 6:2. Ponovo su viđene neverovatne oscilacije u Aninoj igri, ali je, na sreću, po nju sve dobro završeno. Već je u uvodnom gemu izgubila svoj servis, ali je onda naređala šest gemova za korak ka trijumfu u meču sa Ribarikovom. Umesto da rutinski privede meč kraju, Ivanovićeva je drugi set završila sa nulom, pa tek nakon tog otrežnjenja zaigrala kako ume i obezbedila plasman u polufinale, gde će igrati protiv Karoline Voznjacki.
Poslednji komentari
  • Zoran-Dizeldorf Vreme: 06.04.2014 08:29h

    Ma ajde bre kakav strah,konkurencija u Meksiku je ocajna.Da je Ana dosla do polufinala je ravno naucnojfantastici(barem za mene).

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP