Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

AUTSAJDERKA ELIMINISALA IVANOVIĆEVU NA STARTU AO

Švajnštajger telefonom tešio Anu!

Autor: P. Milovanović | 20.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Šok u Melburnu! Ana Ivanović, peti nosilac prvog grend slema u sezoni, postrala se da bude najneprijatnije iznenađenje na startu Australijan opena, gde je pretrpela šokantan poraz od 142. igračice sveta Lucije Hradeske - 6:1, 3:6, 2:6.

Razočarala sve  navijače: Ana  Ivanović

Razočarala sve navijače: Ana Ivanović | Foto: Profimedia

Srpkinja je na prvi ovosezonski grend slem stigla nakon sjajnih partija u Brizbejnu i plasmana u finale, na krilima ljubavne romanse sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a onda je usledio hladan tuš i senzacionalna eliminacija.


Ana ušla u istoriju!

Ivanovićeva je porazom od autsajderke uspela da uđe u crnu knjigu rekorda prvog grend slema u sezoni, pošto je postala prva igračica još od 2003. godine koja je kao jedan od prvih pet nosilaca izgubila na startu turnira u Melburnu.

Anin neočekivani krah bio je glavna tema, ne samo u Australiji i Srbiji, već i u Nemačkoj, s obzirom na to, da otkako se zabavlja sa zvezdom Bundeslige Švajnštajgerom, tamošnji mediji prate svaki njihov korak. Tako su Nemci prvi objavili da je Švajni među prvima pozvao lepu Srpkinju, posle neverovatne blamaže i poraza od Hradecke, ne bi li je utešio.

Tek što se s Bajernom vratio iz Katara u Minhen, gde se priprema za nastavak nemačkog prvenstva, Švajni je rane jutarnje sate (Ana je meč završila oko pola šest), proveo prikovan uz televizor kako bi pratio svoju dragu. Nakon što je Ivanovićeva podbacila i prerano završila misiju u Melburnu, Švajni joj je putem telefona pružio reči utehe, a na trening je stigao neispavan.

Zabrinut za dragu:  Švajni

Zabrinut za dragu: Švajni | Foto: Profimedia


Ni sama Ana nije umela da objasni šta se zapravo dogodilo, pogotovo kada se uzme u obzir da je prvi set rešila u svoju korist za svega 21 minut.
- Veoma je razočarajavajuće kada ovako brzo ispadnete s velikog turnira. Znate, ovo je najgora stvar koja je mogla da se desi. Mislim da tokom celog meča nisam ono bila „ja” na terenu. Bilo mi je teško da uhvatim ritam. Nema lakog načina da ovo prebrodite, ovako nešto mora da boli. Sada mi je plan da nastupim u Dubaiju, a onda redom u Montereju, Indijan Velsu i Majamiju - zaključila je Srpkinja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP