Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

SPEKTAKL

Tango Nole zaludeo Argentince!

Autor: P. Vuković | 25.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Došlo vreme i za odmor! Novak Đoković, koga ćemo možda ubuduće zvati i Tango Nole, završio je južnoameričku turneju i zaputio se u „nepoznatom pravcu“, narednih nedelja će uživati u moru, suncu i pesku sa svojom dragom, Jelenom Ristić.

Kad srpski  teniser pleše,  to gleda ceo svet

Kad srpski teniser pleše, to gleda ceo svet

Poslednji koji su u ovoj godini na teniskim terenima imali priliku da vide Novaka bili su stanovnici argentinske prestonice Buenos Ajresa. Naš as je u društvu prvog igrača sveta Rafaela Nadala bio deo oproštajnog spektakla argentinske legende Davida Nalbandijana, koji je rešio da okači reket o klin.

Rafa se malo oznojio, pa ga je Nole brisao

Rafa se malo oznojio, pa ga je Nole brisao | Foto: Reuters

Bolji oproštaj jedan teniser verovatno i ne može da zamisli, mada je na događaju bilo svega, ponajmanje tenisa. Odakle početi? Za Noleta smo znali da je veliki šoumen, da ume da zabavlja i zasmejava na razne načine, ali apsolutno iznenađenje je bio Nadal, koji se totalno otkačio! Rafa je skakao, ludirao se, pustio Noleta, kao pravog džentlmena, da mu briše leđa peškirom... Ipak, Srbin je otišao korak dalje kada je zamolio balerinu da otpleše tango s njom. Ceo stadion, svih 7.500 ljudi, aplaudirao je i igrao u ritmu koji je poveo Nole!

Nole na  „Bombonjeri“

Nole na „Bombonjeri“


A onda je došao red i na tenis. Srbin i Španac su u dublu odmerili snage sa argentinskim parom Nalbandijan - Huan Monako, pobedu je odnela evropska kombinacija - popusta od dva vodeća tenisera sveta nije bilo čak ni u ovakvom trenutku...

- Rafo, Novače, hvala vam od srca što ste priredili nezaboravan oproštaj. Osećam se malo tužno, ali znao sam da neću biti teniser čitavog života - rekao je Nalbandijan uz osmeh.

Trenutno drugari,  dok ne počne  nova sezona:  Novak i rafa

Trenutno drugari, dok ne počne nova sezona: Novak i rafa | Foto: Reuters

 
Malo pre odlaska na tenis, Đoković je iskoristio slobodno vreme da poseti argentinske fudbalske velikane, San Lorenco i Boku juniors. Prvi put u životu Nole je kročio na stadion Boke, nadaleko čuvenu „Bombonjeru“.

- Uživao sam u obilasku stadiona, koji stvarno izgleda spektakularno! Kao veliki poštovalac fudbala, zahvalan sam ljudima iz Boke i San Lorenca što su mi poklonili njihove dresove, koje ću sa zadovoljstvom poneti kući kao sećanje na ovo lepo putovanje - napisao je Đoković na svom Fejsbuk profilu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP