Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

MA, NIJE MOGUĆE?!

Teniserkama kriva Karleuša što su izgubile!?

Autor: S. R. | 05.11.2012 - 11:46:00h | Komentara: 12

Potpuno nerezonski, iz redova srpske Fed kup reprezentacije došle su pritužbe na rad pojedinih medija nakon poraza od Češke.

Fed kup

Zašto Karleuša na naslovnicama, a ne mi?!: Članice Fed kupa i selektor Vraneš | Foto: Beta

Čekali su da izgube od Češke, pa onda da "opletu" po medijima.

Čelnici Teniskog saveza Srbije su preneli srpskim novinarima koji su se zatekli u Pragu opšti utisak teniserki da, najbaže rečeno, nisu zadovoljne pisanjima medija. O tome su javno govorile Ana Ivanović, Aleksandra Krunić i selektor Dejan Vraneš (koji se, istina, kasnije izvinio novinarima). Najdalje je otišla najmlađa članica tima Aleksadra Krunić, rekavši da novinari ne znaju koje pitanje da postave.

Šta je, konkretno, zasmetalo? Verovali ili ne, smetalo je to što je na nekim internet portalima veći prostor bio rezervisan za Jelenu Karleušu, a ne za finale Fed kupa!?

Jelena Karleuša

Popularnija od teniserki: Jelena Karleuša | Foto: Zoran Ilić

Prosto, ako narod tako želi, ne možete menjati narod. Niti je Karleuša kriva što je popularnija u novinama od finala Fed kupa, niti su novine krive što se upravljaju željama svojih čitalaca...

Inače, na alo.rs možete glasati povodom priča o povlačenju Jelene i Ane iz reprezentacije - kliknite ovde.

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 05.11.2012 12:47h

    U cemu je to Karleusa poznatija od nasih teniserki,po skandalima muzevima ?Sta je ta zena ucinila za Srbiju i za ovaj narod.Neumesno je i pomisliti a kamoli je uporedjivati sa bilo kojom tenisetkom a kamo li u kontekstu reprezentacije.

  • CIRINELA Vreme: 05.11.2012 13:38h

    To je istina. Pisali ste o Fed kupu kao o slučajnom događaju a o JK pišete kao da vam je ona jedini izvor finansiranje, što me nebi začufilčo da su svi članci o njoj naručeni i debelo plaćeni.

  • iv Vreme: 05.11.2012 15:32h

    Devojke su apsolutno u pravu. Ko nema rezultatu u tenisu ne moze da razume koliko je tu tanka granica izme]u poraza i pobede i sta sve može uticati na pozitivan rezultat. Molim vas ovu gospođu neko naziva pevačicom a njen nastup se svodi na pitanje jesam li dobra za... ( znte već šta) a od nasših nekada svetskih No 1 (!) se tražilo osvajanje Svetskog prvenstva za žene. Ana i Jelena su svetlosnu godinu iznad ove gospođe koja samo kod napaljenih primitivaca može da izazove interesovanje.

  • Бранислав Vreme: 05.11.2012 15:38h

    Колико глупости у овако малом тексту. Ало бре, Ана и Јелена су биле ПРВЕ НА WTA ЛИСТИ. То господо из листа Ало значи да су биле ПРВЕ НА СВЕТУ. Када поменута певаљка буде прва у било чему, макар у Београду, јавите нам молим вас. Ко је допринео "популарности" поменуте певаљке??? Па ви господо, новинари који пишете небулозне текстове. БРУКА.

  • Barjaktar Vreme: 05.11.2012 15:52h

    Uff, kakva mešina ova Karleuša, vrhhhh

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP