Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NADAL O ĐOKOVIĆEVOJ DIJETI

To je Noletova kratkotrajna novotarija!

Autor: M. Zdravković | 27.08.2013 - 22:51:00h | Komentara: 7

Posle Endija Marija, i Rafael Nadal je otvoreno kritikovao način ishrane srpskog teniskog šampiona. Španac, naime, recepte opisane u Noletovoj knjizi smatra novotarijom koju će ubrzo zameniti nešto sasvim novo.

Ode u glumce:  Rafel Nadal

Ne veruje u Noletove recepte: Rafel Nadal


- Na kraju dana, male stvari mogu da pomognu ako niste već poludeli. Moja teorija je da morate da budete srećni, da uživate u tome što radite i budete mentalno sveži. E sad, ako vam bezglutenska dijeta ili neka druga menjaju život i teraju vas da se odreknete nečega, da se žrtvujete zarad višeg cilja, to znači da niste srećni tokom dana i da niste mentalno sveži jer morate mnogo napora da uložite kako biste se izborili. Zato je bolje da to ne činite, da batalite takve dijete - smatra Nadal.

Španac dodaje i da nemaju baš svi uspeha sa dijetama.
- Mnogi gaje različite stilove života. Mnogima se čini da je bezglutenska dijeta sjajna stvar, ali posle tri ili četiri godine pojaviće se nešto drugo, nešto novo, što će biti sjajno isto koliko i ova sadašnja dijeta. Onda ćemo ovu Novakovu samo odbaciti - napominje Rafa.

Novak Đoković

Novak Đoković: Slavani po ishrani bez glutena | Foto: Reuters


Iako su ga novinari u Njujorku podsetili na to da je Nole izbacio picu i pastu iz ishrane na kraju 2010. godine, posle koje je postao svetski broj jedan, Nadal je podvukao da ni u najmračnijem periodu karijere (povreda kolena prošle sezone) nije pomišljao da primeni Novakove metode ishrane.

- Ne volim sve te novotarije koje su više vesti nego proverene stvari. Srećan sam s normalnom dijetom, iako ne mislim da je ova Noletova negativna. Svako je slobodan da radi šta hoće, iako ne pale kod svakog uvek iste stvari. Kod mene se ništa ne menja. Treniram, pecam, kada mi se luduje, ludujem. Živim normalnim životom - zaključuje Nadal.
Poslednji komentari
  • Leka Srbin Vreme: 28.08.2013 10:06h

    Ja stvarno ne znam da li neki ljudi glupi ili se prave glupi. Bezglutenska hrana je za one koji su alergični na gluten. I nju jedu samo oni. Kako alergičnima ne prija obična hrana, tj sa glutenom, tako i ostalima ne prija bezglutenska. Prema tome , Nadal , paloma...

  • Teorija zavere Vreme: 28.08.2013 10:43h

    "Živim normalnim životom - zaključuje Nadal." Rece momak koji uvek slaze flasice na terenu i ima citav ritual pre servisa, ukljucujuci cuveno vadjenje gaca :)

  • Nina Vreme: 28.08.2013 12:00h

    Hahaha, koji smrad iskompleksirani, cuj on zivi normalnim zivotom, maisna koja samo trenira i trenira i dan i noc misli o tenisu, i umire od zelje i zavisti da skine Noleta sa prvog mjesta. Nole je proveo ljeto po jahtama i morima, a ti, robote, si samo trenirao i ti nekom pricas kako si opusten. Gade ljubomorni, Nole je za tebe ljudska velicina!!!!!!!

  • Sasa Vreme: 28.08.2013 13:43h

    Bravo Rafa care! svaka ti je na mestu

  • nije tacno Vreme: 28.08.2013 18:00h

    Ovo je vec demantovano od strane novinarke koja ga je intervjuisala. Njene kolege su uzele transkript i pogresno interpretirale Nadalove reci. Nadal je veoma pohvalno govorio o dijeti, jer njegov mali rodjak ima istu alergiju kao i Novak..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP