Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NOVAK I JELENA ČEKAJU BEBU

TREĆI MESEC TRUDNOĆE: Ovako će im izgledati dete! (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 25.04.2014 - 13:50:00h | Komentara: 5

Novak Đoković postaje tata! Najbolji srpski teniser obelodanio je da je njegova verenica Jelena Ristić trudna i da očekuju bebu. Atraktivni par nalazi se u Atini na mini-odmoru, odakle je Nole juče po podne, putem socijalnih mreža, podelio radosne vesti sa fanovima širom sveta.

a

Kruna ljubavi

 - Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna - napisao je Đoković na Fejsbuku.

Radost do  neba: Nole

Radost do neba: Nole | Foto: Profimedia.rs

 Teniski as nije otkrivao druge detalje Jecine trudnoće, ali „Alo!“, iz izvora bliskih Novakovim i Jeleninim prijateljima, saznajemo da je njegova verenica već u trećem mesecu i da bi prinovu trebalo da dobiju negde početkom oktobra.
- Želeli su da sačekaju da prođe prvih 12 nedelja, jer je to jedan od kritičnih perioda u svakoj trudnoći. Malo ko je znao za Jeleninu trudnoću, nisu želeli da malerišu, pa su zato i čekali na to da obnaroduju ovu lepu vest. Za sada se sve dobro odvija, Jelena se sjajno oseća, a dosta joj pomaže i to što svakodnevno vežba jogu - priča naš izvor.
Novak i Jelena još uvek ne znaju pol deteta, pa samim tim nisu razgovarali ni o mogućem imenu.
- Sačekaće još neko vreme za takve krupne odluke. Sigurno je da će ova vest ubrzati i pripreme za njihovo venčanje koje je predviđeno za ovu godinu, a videćemo i da li će se njihovo dete roditi u Beogradu, rodnom gradu Novaka i Jelene. Uostalom, oboje imaju puno poverenje u naše lekare - zaključuje sagovornik našeg lista.

NOLE: Hoću dosta dece!

Srećan par:  Jelena i Novak

Srećan par: Jelena i Novak | Foto: Profimedia.rs

 Od ranije se zna da Nole želi puno dece, pa je jasno da je konačno učinio značajan korak ka ispunjenju svog sna.


- Neopisiva želja mi je da jednog dana postanem porodičan čovek i imam dosta dece. To je najveće bogatstvo u kojem čovek može beskrajno da uživa - izjavio je svojevremeno Nole.


Đoković se dvoumi oko datuma svadbe!

Radosne vesti o trudnoći verenice naterale su Novaka Đokovića da ubrzano razmišlja i o svadbi. Jeste da je naš šampion pritisnut malo rasporedom turnira koji slede, pa je u dilemi da li da kruniše ljubav sa Jelenom pre ili po završetku dva značajna turnira koji ga očekuju - Rolan Garosa (25. maj - 8. jun) i Vimbldona (23. jun - 8. jul). Dakle, ako se odluči za ranije slavlje, realno je da se Đoković uskoro povuče sa nekog od predstojećih turnira u Rimu ili Madridu.

Verili se prošle jeseni

Novak Đoković je 25. septembra prošle godine objavom da se verio sa Jelenom Ristić. Njih dvoje su u vezi još iz gimnazijskih dana i Đoković nikada nije skrivao da mu je upravo Jelena, buduća majka njegovog deteta, žena za ceo život i idealni bračni saputnik.


Srđan Đoković gledao Zvezdu, o trudnoći - ništa!

Srđan Đoković, otac našeg proslavljenog tenisera, svakako je pre svih nas znao da mu je buduća snajka trudna.
Reporteri “Alo!” su ga sinoć zatekli u “Areni” na meču Crvena zvezda - Cibona.
Srđan za medije nije želeo ništa da komentariše lepu vest koju je saopštio Novak, rekao je da je tu zbog košarke, zbog Zvezde. Srđan je bio vidno iznerviran zbog poraza svog voljenog tima (70:75), a šta je poručivao sudijama, ovog puta ćemo prećutati...


Radmilo Armenulić: Novak će biti sjajan otac!

„Nole je stabilan, nema  šanse da ga Beker ‘pokvari‘.  Unaprediće mu igru u  dosta segmenata“,  smatra Armenulić

Radmilo Armenulić | Foto: Mitar Mitrović

Radmilo Armenulić, nekadašnji selektor naše Dejvis kup reprezentacije, nije krio radost zbog fantastične vesti koju je Novak Đoković podelio sa svojim fanovima putem Tvitera, da će on i Jelena postati roditelji. Iskusni teniski stručnjak izjavio je za „Alo!“ da će najbolji srpski teniser biti sjajan otac.

- To je jako lepa vest, ma izuzetna vest za sve nas koji volimo Novaka Đokovća. Mislim da će mu to i pomoći da se smiri, da kompletira porodicu. Poznato je da Novak voli decu i nema sumnje da će biti sjajan otac. Uskoro će da napuni 27 godina, tako da mu je i vreme. Biće mlad i odličan otac - rekao je Radmilo.
Armenulić nema dilemu u vezi sa tim kako će dete naslediti ono najbolje od svojih roditelja i da će biti pretplaćeno na uspeh.
- I Novak i Jelena su bistri, pametni. Jelena je zdrava osoba i sigurno će sve proteći u redu. Takođe, visoki je intelektualac, dok je Novak načitan i iskren čovek. Njih dvoje će lepo da vaspitaju svoje dete. Sigurno je da će dete biti uspešno, e sad da li će biti teniser, to je teško reći. Sigurno je da će biti u sferi sporta ili biznisa - ističe Armenulić, koji je na kraju poručio:
- Prenesite Novaku obavezno moje najiskrenije čestitke. Njemu i Jeleni želim sve najbolje. Takođe, želim Novaku da se potpuno oporavi od povrede i da se vrati jači neko ikad. Ovako lepa vest će mu bez dileme uliti još pozitivne energije da u budućnosti beleži još bolje rezultate i ponovo se vrati na vrh - zaključio je Armenulić. P. M.


Kompjuter predviđa...
Ovako će im izgledati dete

aPol deteta i dalje nepoznat verovatno i za Novaka i Jelenu, ali nema sumnje, naslednik ili naslednica drugog tenisera sveta, imaće vrhunske sportske gene, nezavisno od njegovog čuvenog tate. Buduća mama Jelena završila je „Sportsku gimnaziju“, a nije tajna da je njena majka gajila sklonosti prema rukometu. Novaku, osim tenisa, dobro ide i fudbal, a njegov otac, Srđan, kao mlađi je bio odličan skijaš. On se čak i takmičio jedno vreme, nakon toga je postao instruktor skijanja, a zahvaljujući tom pozivu na skijaškoj stazi upoznao je Novakovu majku Dijanu. 

Novak i Jelena mogu samo da nagađaju kako će izgledati dete, a redakcija „Alo!“ odlučila je barem malo da im pomogne u pokušaju da to saznaju. Uz pomoć veb sajta „www.makemebabies.com“ redakacija „Alo!“ došla je do potencijalne slike budućeg deteta, uz pomoć programa na pomenutom sajtu. Usudili bismo se da kažemo da je dečak „pljunuti“ tata, dok je devojčica ista mama.

Prve čestitke sa Tvitera!!!

Odjeci Jelenine trudnoće i Novakove radosti stizali su sa svih strana u vidu čestitki, a među prvima koji su iz teniskog sveta uputili čestitke Đokoviću, bili su Hrvati - Ivo Karlović i Ivan Ljubičić. Podjednako brz bio je i Stanislas Vavrinka, kao i Jovana Jakšić, ali i Karolina Voznjacki. Posle nekog vremena oglasila se i supruga Janka Tipsarevića... 
Poslednji komentari
  • Mina Vreme: 25.04.2014 15:43h

    Ne znam odakle im face ove dece, nimalo ne lice ni na njega (specificna muska fizionomija, duguljasta glava, naglasena brada) ni na nju (okruglaste, meke crte lica, krupne oci i lepe pune usne). Mislim da ce im dete biti mnogo lepse. Rekla bih da ce biti musko, a vi?

  • NOVY Vreme: 25.04.2014 15:54h

    predivan par SVE CESTITKE OD SRCA !!!!!!

  • marko Vreme: 26.04.2014 00:47h

    Nas ne zanima!

  • djordjevic biljana Vreme: 26.04.2014 04:05h

    divna vest!kako ce samo da uzivaju u prvorodjenom detetu!neka bude zivo i zdravo- svejedno kog pola!

  • baš Vreme: 26.04.2014 09:42h

    me zabole

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP