Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

POBEDA SRBA

Troicki "igrao na ivici", Janko lako protiv Maua

Autor: M. Grujić | 29.05.2013 - 16:35:00h | Komentara: 0

Viktor Troicki je posle naporne borbe uspeo da se plasira u treće kolo Rolan Garosa pošto je u pet setova bio bolji od Španca Danijela Himena Travera - 4:6, 7:6 (4), 6:0, 6:7 (7), 6:4. Trijumf je upisao i Janko Tipsarević koji se plasirao u drugo kolo preko Nikolasa Maua - 6:2, 7:6 (4), 6:1.

Viktor Troicki

Viktor Troicki | Foto: Reuters

Srpski teniser je kao i obično, imao brojne uspone i padove tokom meča, pa je posle 4:2 u prvom setu dopustio rivalu da veže četiri gema i povede sa 1:0 u setovima - 6:4.

Usledio je preokret Troickog, koji je treći set čak rešio i sa "nulom", a kada se verovalo da će privesti meč kraju, u četvrtom setu na 5:3, desilo se neočekivano. Traver je vratio brejk i kroz tajbrejk stigao do odlučujućeg seta. Viktor je i u petoj deonici imao brejk prednosti pre nego što je Španac izjednačio na 4:4, međutim, to je bilo sve od njega jer je Srbin rešio odlučujući set sa 6:4 posle tri sata igre.


Za ulazak u osminu fionala Troicki će igrati protiv Hrvata Marina Čilića, koji je u drugom kolu savladao Australijanca Nika Kirgiosa u tri seta. 

Za razliku od Troickog, mnogo lakši posao imao je Janko Tipsarević koji je za dva sata i u tri seta stigao do pobede protiv domaćeg tenisera. Srpski teniser je zaboravio na lošu formu i pronašao je put do druge runde gde ga čeka Fernando Verdasko.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP