Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

OČAJAN

Troicki: Ispao sam gori od kriminalca

Autor: S. Vrakela | 14.09.2013 - 22:30:00h | Komentara: 7

Šok i neverica zavladali su u celokupnoj srpskoj sportaskoj javnosti posle odluke ITF-a da zabrani našem reprezentativcu Viktoru Troickom dolazak u „Kombank arenu“ kako bi bodrio svoje drugove u polufinalu Dejvis kupa protiv Kanade.

„Uvek sam  se plašio  da dajem  krv”: Viktor  Troicki

Očajan zbog odluke ITF: Viktor Troicki | Foto: AP

Zabrana se ne odnosi samo na boravak kao člana našeg tima, već je Troickom zabranjeno čak i da uđe u dvoranu kao navijač.

- Ne znam kako bih opisao svoje osećanje, tužno, žalosno... Ispada da sam gori čak i od kriminalaca. Zaista, ne shvatljiva i neverovatna odluka ITF-a - konstatovao je Troicki za „Alo!“.

Po rang-listi treći igrač Srbije kaže da će drugove iz reprezentacije pratiti putem TV prenosa.

- Gledaću mečeve sam u svojoj kući, valjda mi i to nije zabranjeno.
Saigrači, navijači, kolege teniseri svi su listom uz Viktora.

- Za podršku članova našeg tima svi već znaju, ali reči utehe i podrške stižu i od stranih tenisera. Sigurno više od 15 njih me je zvalo i uputilo poneku lepu reč u celom ovom sumornom slučaju.

Dok se ceo slučaj, nadajmo se u Viktorovu korist, ne reši, srpski teniser redovno trenira kao da se ništa nije dogodilo.

- Svaki dan treniram, spremam se, hoću da ostanem u formi. Optimista sam po pitanju krajnjeg ishoda ovog nesporazuma u kojem mi je učinjena velika nepravda. Ponavljam, nikada u svom životu nisam uzeo ilegalnu supstancu, nevin sam i zato verujem da će se sve završiti na najbolji način - podvukao je na kraju Troicki uz dodatak da će organizovati slavlje za drugare ako pobede Kanadu.

NOVAK: Troicki nije ubica,  a ni terorista - ITF greši!
Novak Đoković je posle meča sa Pospišilom prokomentarisao i odluku ITF da Viktoru Troickom ne dozvoli da uđe u „Kombank arenu“ na meč Srbije i Kanade.
- Ova odluka ITF me je jako neprijatno iznenadila, mislim da je veoma nekorektno. Nije terorista, nije ubica, a na kraju krajeva, nije ni suspendovan, već je ceo slučaj u procesu. Time što bi bio na tribinama i što bi nas podržavao nikome ne bi smetalo, niti može da promeni naš nastup protiv Kanade. Bilo bi nam drago da ga vidimo, jer nam je prijatelj i reprezentativni kolega. Sramota je kakvu su odluku doneli - rekao je Đoković, dok je Tipsarević izjavio da je i odluka ITF suluda.

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 15.09.2013 08:24h

    Ja ne moram da znam pravila, ali Troicki ih je MORAO, itekako da ih zna. Nema opravdanja, za takav postupak i zbog toga je dobio zasluzenu k a z n u. To samo govori o nama kakvi smo, mi mislimo l a k o c e m o. Tako je i prosao!

  • deka Vreme: 15.09.2013 10:21h

    nesumljam da je Viktor napravio grešku.Viktor nije POZITIVAN na testu kao pojedini koji imaju svoje saveze iza sebe.mi znamo.Zato je i kažnjen drastično. Uobičajeno je da se poštuje procedura ali nije iznad zakona,,,

  • mikele Vreme: 15.09.2013 10:21h

    Žali se dulencetu demagogu !

  • Srbija Vreme: 15.09.2013 11:17h

    pa i jesi gori Viktore,jer kriminalac kad ga uhvate posteno odsluzi svoju kaznu...a sta ti hoces???

  • hromi daba Vreme: 15.09.2013 15:10h

    ITF vrši diskriminaciju i ponaša se veoma podlo prema našim teniserima. Za takvu tvrdnju imamo nedavni događaj koji je povezan sa hrvatskim teniserom Marinom Čilićem. Na prošlom Vimbldonskom turniru ITF je ustanovila da se hrvatski teniser dopinguje, on je posle toga otkrića predao meč Mariju i nigde se više nije spomenulo da je on bio dopingovan. Naknadno je kažnjen sa 3 meseca suspenzije i nigde se ne navodi razlog. Troicki nije došao da da uzorak i zbog toga je kažnjen sa 18 meseci suspenzije, a ktome nije bio dopingovan i još mu je zabranjeno prisustvovanje reprezentativnim mečevima. Sramno i nadasve bezobrazno !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP