Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ NAKON DOMINACIJE U MAJAMIJU PORUČUJE:

Uživam dok mogu!

Autor: M. Zdravković | 07.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nastavio je dominaciju i u Majamiju, gde je osvojio 51. trofej u karijeri i ispisao novu stranicu teniske istorije. Već juče prešišao je velikog rivala Rafaela Nadala, pošto je vezao 141. nedelju uzastopno na vrhu ATP liste, a kako trenutno igra, ostaće tamo još dugo.

Sa peharom na  plaži u Ki Biskejnu: Novak Đoković

Sa peharom na plaži u Ki Biskejnu: Novak Đoković | Foto: Profimedia

Naravno, u tenisu vrlo lako u prvi plan mogu da istrče neki novi šampioni, ali dok ne usledi smena generacija, ostaje nam da sa uživanjem gledamo kako Nole gospodari. I Srbin sam poručuje da će probati da nastavi niz uspeha što je duže moguće.


Stefan - moj trofej!


Novak Đoković je nakon iscrpljujućeg finala u Majamiju uživao u masaži, a društvo mu je pravio njegov sinčić Stefan.
- Ovaj dečkić je moj najdragoceniji trofej! Nema lepšeg osećaja nego kada završite dan sa svojim najmilijima - poručio je Nole.

- Pokušavam da maksimalno uživam u ovom trenutku i iskoristim ga da još više upotpunim karijeru trofejima. Osećam se samouvereno, a fizički i psihički sam veoma snažan. Svestan sam da ovaj niz ne može da traje večno. I uslediće, vremenom, smena generacija. Neki igrači će biti sve bolji. Dok ne dođe taj trenutak, probaću da ostanem na vrhu što duže i da nastavim da se borim za sve značajnije trofeje - poručio je Đoković nakon trijumfa u Ki Biskejnu, koji je proslavio pozirajući sa trofejom na obližnjoj plaži.

Novak i Stefan

Novak i Stefan


Sa čak 4.000 bodova, koliko trenutno beži drugoplasiranom Federeru, Srbin je već viđen na prvom mestu ATP liste u 2015, i to četvrti put u poslednjih pet godina. Đoković je postao prvi igrač koji je čak tri puta osvojio Indijan Vels i Majami, i to mu podgreva ambicije da nastavi da vlada svetskim tenisom.

- Naravno da obraćam pažnju i na te činjenice. Ponosan sam na svako tenisko dostignuće koje ulazi u istoriju. Trudim se da naporno radim i treniram, i to mi se vraća na terenu - zaključio je Novak Đoković.

Nesporazum: Nole i dečak

Nesporazum: Nole i dečak

„Dečko, izvini ako sam te uplašio!“

U naletu besa zbog jedne greške, Novak je u jednom trenutku tokom finala sa Marijem zaurlao iz sveg glasa, i to baš u momentu dok mu je dečak, volonter, dodavao peškir. Momak se prestravio, a glavni sudija meča je čak i opomenuo Đokovića uz opasku da „to nije izgledalo lepo“. Novak je objašnjavao sudiji da nije imao nameru da napadne dečka, već da je pričao svojim trenerima, a nakon meča izvinio se volonteru i njegovim roditeljima.
- Nisam imao apsolutno nikakvu nameru da ga uplašim ili povredim ni na koji način. Iskreno se nadam da mi momak oprašta. Stvarno mu se izvinjavam, jer kao otac zaista sada vodim računa o svakom detetu. Izvinjavam se i dečakovim roditeljima. Znam da ne bih želeo nikada da se mom sinu dogodi nešto slično - istakao je Đoković.
Inače, hrvatski mediji su gest Đokovića prema dečaku ocenili kao „divljački i primitivan“.

Poslednji komentari
  • Mare dorcolac Vreme: 07.04.2015 10:14h

    I TREBA DA UZIVA. APSOLUTNO JE TO ZASLUZIO!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP