Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Tenis

ĐOKOVIĆU PRIJA ULOGA OCA:

Uživam gledajući sina kako raste!

Autor: V. N. | 15.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Za razliku od prethodnih godina, Novak Đoković je na Australijan open doputovao sa „tajnim oružjem“, jer pored supruge Jelene i njegovog tima, društvo u Melburnu praviće mu i sin Stefan.

Zajedno u Melburnu: Novak i Stefan

Zajedno u Melburnu: Novak i Stefan

Interesantno, otkako je 21. oktobra prošle godine dobio naslednika, Đoković je do sada u 12 mečeva slavio 11 puta, a samo ga je Ivo Karlović savladao u četvrtfinalu Dohe.


- Više nego ikada sam motivisan da trijumfujem u Melburnu. Tenis je zahtevan sport i uzima vam mnogo vremena, tako da na kraju pomislite da je to u suštini ceo vaš život. A onda postanete otac, porodičan čovek i shvatite da ništa ne može da se poredi s tim. Stefan raste svaki dan, menja se iz nedelje u nedelju i pravo je uživanje gledati ga kako se smeje i raste. Velika je i odgovornost, ali uživam u tome - navodi Novak.

Svima je poznato da je Đokoviću teniski uzor bio Pit Sampras, ali sada na polju porodice, srpski igrač se ugleda na Rodžera Federera.

- On je sjajan primer kako neko može da izbalansira privatan i profesionalan život. Ima četvoro dece i igra na vrhunskom nivou, to je za poštovanje. Jedva čekam dan kada će Stefan moći da me bodri sa tribina - priželjkuje Đoković.

Prvi nosilac na AO!

Organizatori Australijan opena objavili su listu nosilaca za prvi grend slem sezone. Očekivano, Novak Đoković je postavljen za prvog. Pored njega, u muškoj konkurenciji u singlu Srbiju će predstavljati i Dušan Lajović, Viktor Troicki i Filip Krajinović. Kod dama, tu će biti Ana Ivanović (5), Jelena Janković (15), Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić, a kvalifikacije će igrati Jovana Jakšić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP