Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

BLISTALA I U KUHINJI

ANA PROKUVALA!

Autor: S. Vrakela | 23.12.2012 - 08:10:00h | Komentara: 1

Atraktivno izgleda, talentovana je za sport, ima šlifa za modu, a poslednjih dana pokazuje i znanje u kulinarstvu! Ana Ivanović ne prestaje da iznenađuje javnost svojim skrivenim talentima, a poslednji u nizu je snalaženje u kuhinji, što je san svakog muškarca!

Reket zamenila  varjačom i šerpom: Ana Ivanović

Reket zamenila varjačom i šerpom: Ana Ivanović

Srpska teniserka prethodne dve nedelje boravila je i Dubaiju, gde se priprema za početak nove sezone.


- Još samo nedelju dana do početka nove sezone - deluje ludo napisati tako nešto! Pauza između dve sezone je jako brzo prošla. Čini mi se da smo pre samo nekoliko nedelja bili u Pragu na finalu Fed kupa.

U Pertu su nas razmazili

- Hopman kup je sigurno jedan od najzabavnijih događaja u tenisu i oduševljena sam zbog ponovnog dolaska u Pert. Reći da su ovde dobri prema nama je previše blaga izjava. Ali nisu takvi samo prema igračima - u ložama igrača služe jastoga i šampanjac! Stvarno su nas razmazili - izjavila je Ivanovićeva.

Glavni deo teniskog treninga sam odradila u Dubaiju. Svaki put kad odem tamo, zapanjim se koliko se sve promenilo. Dubai je popularno mesto za igrače da treniraju pre Australijen opena, jer nas ekstremna vrućina dobro priprema za ono što nas čeka u Melburnu. Bio je to uspešan trenažni kamp - igrala sam jako dobro i bila sam vrlo srećna i zadovoljna zbog servisa i kretanja - rekla je Ana.

Trenutno 13. teniserka sveta kaže da je u UAE povela nikad veću ekipu.

- Bila sam s velikim timom tamo: moj trener, sparing partner, fitnes trener i fizijatar su bili sa mnom u Dubaiju dve nedelje. Bilo nam je zabavno i van terena. Posetila sam neke sjajne restorane, kao što su „Nobu“ i „Toro Toro“, a jedno veče smo kuvali svi zajedno: ja sam spremala filete lososa i tune, a ostali iz tima su se pobrinuli za druge delove. Džo, moj sparing partner, bio je majstor salata!
Ana kaže da će joj Hopman kup biti poslednja priprema pred Australijen open.

- Ovo je, u stvari, moj najkasniji dolazak u Australiju za jako dugo vreme, pošto sam na pripreme obično dolazila ovde. Mislim da je važno povremeno promeniti stvari i igranje šest mečeva na Hopman kupu znači da mogu da imam dobru nedelju treninga u Melburnu pre „Ozi opena“, umesto da igram u Sidneju, kao što sam obično radila - napisala je Ana u svom dnevniku.
Poslednji komentari
  • Andjela Vreme: 23.12.2012 13:40h

    Da li se stavili sliku Ane Ivanovic ili je stvarno ona??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP