Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ŠVALERI>>> ŠEKI (76) O VENČANJU DI STEFANA (86) SA 50 GODINA MLAĐOM ŽENOM

Bez starca nema udarca!

Autor: P. Vuković | 06.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ljubav ne poznaje granice, a ni godine! Alfredo di Stefano (86), legenda Real Madrida, odlučio je da stane na ludi kamen i oženi devojku mlađu pola veka od sebe.

Da mu  pozavide i  mnogo mlađi  muškarci: Di  Stefano sa  verenicom  Đinom

Da mu pozavide i mnogo mlađi muškarci: Di Stefano sa verenicom Đinom

Izabranica njegovog srca se zove Đina Gonzales i ima 36 godina. Srećni par se upoznao pre nekolio godina kada mu je Đina pomagala da objavi biografiju, a venčanje će se obaviti na leto. Di Stefano nije izgubio entuzijazam ni volju za životom, iako već osam godina nosi pejsmejker nakon što je doživeo infarkt...


- Osam godina sam udovac i odlučio sam da izađem iz toga. Zaljubljen sam u nju, nije mi bitno što su moja deca protiv svadbe. Ne nanosim nikome štetu, bitan mi je moj život. Imam mlado srce. Đina navija za Real, a da je fan Barselone, ne znam šta bi bilo - rekao je Di Stefano, koji je sa Realom pet puta zaredom bio prvak Evrope (1956-1960).

U priču smo uključili i legendu Crvene zvezde Dragoslava Šekularca (76). Šeki ne poznaje lično Di Stefana, ali mu, priznaje, skida kapu.
- Bez starca nema udarca! Di Stefano je kao fudbaler imao dobar udarac, a toj dami sigurno neće biti loše pored njega. Možemo da mu zavidimo kad u tim godinama ima snage da se ženi. Ne poznajem ga lično, znam Pelea, Maradonu, Bobija Čarltona... Di Stefano je Argentinac, malo je pun sebe, ali dobro - rekao je Šekularac.

Šeki, koji je i sam bio u vezi sa znatno mlađom devojkom, je naglasio da je to Di Stefanova privatna stvar, međutim, ne odbacuje da iza svega stoji ljubav.
- Sklapanje braka može da bude interes jedne strane, može da bude i obostrano, a može i iz ljubavi. Znate, i matori mogu da vole i da budu voljeni, zašto da ne - objasnio je nekadašnji as crveno-belih.

Shvatio je da ona ima svoj put:  Šekularac i Sanja

Shvatio je da ona ima svoj put: Šekularac i Sanja | Foto: Marko Metlaš

Šeki raskinuo sa 43 godine mlađom devojkom

Ljubavna priča Dragoslava Šekularca okončala se pre godinu i po dana kada se rastao sa Sanjom Aleksić, devojkom mlađom od njega 43 godine.
- Dok se čovek oseća dobro, može da se druži sa mladim svetom. Da mi sada dođe ne znam kakva žena, ne bi me zanimala. Oronuo sam, osećam se sada nemoćnim za to. Ne možeš ni sebe da zadovoljiš, a kamoli druge. Shvatio sam da je moje vreme prošlo i da ona ima svoj put. Mislim da sam bio vrlo korektan. Žalosno je zamarati mladu devojku kada vidite da ne možete više - slegao je ramenima Šekularac.

Poslednji komentari
  • Lune Vreme: 14.02.2014 20:29h

    on je tak bedast http://www.yutimes.de/wp-content/uploads/2012/09/1.10618878.1305699562.jpg

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP