Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

HIT!

Bugarski dedica muva Anu!

Autor: P. Vuković | 29.10.2013 - 22:30:00h | Komentara: 1

Ani Ivanović (25) već duže vreme niko iz sveta tenisa ne može da parira po lepoti, takođe, nekada je bila svetski broj jedan, pa nismo ni sumnjali da će njen dolazak na turnir u Sofiju izazvati toliku pažnju.

Ana Ivanović

Srca slama: Ana Ivanović | Foto: AFP

Ali da će osvojiti srce Georgija Markova (63), člana Olimpijskog komiteta Bugarske i člana uprave fudbalskog kluba Levski, e, to nismo mogli da predvidimo nikako!

Tek što je raskinula vezu sa košarkašem Ivanom Paunićem, Ivanovićeva je otputovala u glavni grad Bugarske, gde je došla automobilom, inkognito, kako bi izbegla medijsku pažnju. Međutim, nije mogla da izbegne susret sa gospodinom Markovim, koji se prethodno raspitao kada Ana dolazi u hotel u kojem su inače smeštene sve teniserke. Njemu nije bilo teško da dođe u hol, sedne u fotelju i sačeka našu teniserku čitav sat vremena kako bi je upoznao i darovao joj specijalne poklone: crvenu ružu i čokoladu u obliku ženske cipele!

Georgi Markov: Pao na Anin šarm

Georgi Markov: Pao na Anin šarm

- Markov je veliki Anin obožavalac i ovu priliku je čekao dugo, na kraju je ispunio san. Za njega je ona najlepša sportistkinja sveta i stvarno se potrudio da njihov susret protekne savršeno. Upoznali su se, proćaskali dva minuta, ne znam tačno o čemu su pričali, a onda je Ana morala da ide. Bila su dva velika minuta kao večnost - rekao je izvor “Alo!” iz Sofije koji je sa strane gledao kako je protekao njihov susret.

Markov će imati i narednih dana priliku da gleda uživo Ivanovićevu na turniru koji je već dva puta osvajala, a sada je postavljena za drugog nosioca.

Ana u grupi lepotica

Turnir u Sofiji se igra po grupama, a bugarski mediji su već nazvali onu u kojoj se nalazi Srpkinja “grupom lepotica”. Pored Ane tu su domaća igračica Cvetana Pironkova, Ruskinja Elena Vesnina i Australijanka Samanta Stosur. Noć pre toga Anči se pojavila na žurki koju je organizovao domaćin turnira u „Esterhazi“ baru u Sofiji, gde je, sasvim očekivano, pobrala sve simpatije.

Poslednji komentari
  • Blackmore Vreme: 30.10.2013 01:54h

    Sarapova je najlepsa teniserka svih vremena...10 puta je lepsa i zgodnija od Ane...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP