Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ZAPANJUJUĆE!

Ćerka Ivandera Holifilda
nevina u 27-oj godini!

Autor: S.S. | 27.11.2012 - 14:43:00h | Komentara: 0

Američkoj dizajnerki Ivet Holifild (27) je otac Ivander Holifild, profesionalni bokser, još sa šest godina usadio uverenje da na prvi seks treba da čeka do braka, a ona se još uvek drži toga.

ss

Čuva se za brak: Ivet Holifild

Dok je odrastala toga se držala jer je to bila očeva želja, ali sada je uverena da će joj se čekanje isplatiti te da će je Bog nagraditi dobrim suprugom.

„Želim da upozna nekog sjajnog i kada to budem učinila, učiniću to zbog njega i zbog sebe. To želim“, rekla je Holifildova za portal essence.com.
Ivet je priznala i da joj ova odluka ne pada teško i da joj se želja za seksom nije javila ni u trogodišnjoj vezi, a ni taj dečko je nije prisiljavao.

„Gledaj, to se neće dogoditi, nema šanse“, daje upozorenje Ivet svakom partneru kada je u vezi.
„Jedan bivši mi je rekao da ne možemo biti u vezi ako nemamo seks i znao je da će se to završiti tako da me prevari, a bilo mu je jako stalo do mene. Odlučio je da je bolje da raskinemo na vreme“, prepričava Ivet.

dd

Ima nevine ćerke: Ivander Holifild | Foto: AP

Iznenađujuća je činjenica da su joj i drugarice i sestra takođe device.

„Zašto bi neko spavao s nekim ko je već spavao sa celim svetom? Od muškarca vas neće odvojiti nedostatak seksa, nego ono što je u vašoj glavi. Pokažite muškarcu nešto drugačije, nešto što će stimulirati njegov mozak, a ne nešto što vide ili dobijaju sve vreme“, ističe Holifildova.

Svoja uverenja prenosi i na mlade devojke kojima poručuje da trebaju da cene sebe i svoja tela i da se ne daju nekome ko to ne zaslužuje.
"Današnje devojke previše su fokusirane na osvajanje muškaraca, a ne na rad na sebi. Muškarci će se prema vama odnositi kako im vi dopustite, a ako ne poštujete sebe i ne mislite da nešto vredite, onda ćete misliti da morate učiniti sve što muškarac traži od vas", zaključuje Holifildova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP