Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

MITROVIĆ I RADULJICA ZALUDELI FUDBALSKU I KOŠARKAŠKU PLANETU

Čudaci na ceni!

Autor: P. Milovanović | 12.12.2014 - 08:17:00h | Komentara: 0

Vrhunski sport ne bi bio to što jeste da nema ekscentrike koji vrhunskim potezima, golovima, zakucavanjima, ili specifičnim ponašanjem privlače publiku na stadion i u dvoranu!

Mitrogol opčinio  Engleze i Italijane

Mitrogol opčinio Engleze i Italijane | Foto: Profimedia

Ni mi Srbi tu ne zaostajemo, a persone koje su u poslednje vreme na sebe skrenule pažnju evropske i svetske javnosti u svetu fudbala i košarke su Aleksandar Mitrović i Miroslav Raduljica.


Pomenuti duo je specifičan u svakom smislu. Obojica su bez dlake na jeziku, ne biraju reči kada ih neko napadne, ali su prvenstveno majstori posla kojim se bave, i to niko ne može da ospori.

Bez obzira na to što ga vruć temperant i ishitrene reakcije ponekad skupo koštaju, Mitrogol je pravi mamac za poznate evropske klubove. Posle blistavih partija u Ligi šampiona, te golova Arsenalu i Dortmundu, Srbin je dospeo u žižu engleske i italijanske javnosti. Milan je obnovio interesovanje, a u trku su se uključili Njukasl i Lester. Sve to je potvrda da poznati klubovi ne haju za Mitrovićeve grehe iz mladosti, kada je u Partizanu želeo fizički da se obračuna sa saigračem Markom Šćepovićem, kao i rivalom iz protivničkog tabora Sašom Stamenkovićem, dok je u Belgiji posle provokacija s tribina, navijačima uzvratio pljuvanjem u njihovom pravcu.

Španci i Turci lude  za „braduljicom”,  koji napušta Kinu

Španci i Turci lude za „braduljicom”, koji napušta Kinu | Foto: Profimedia


A Raduljica, on je tek posebna priča. Mnogi su ga do ovog leta osporavali, nazivali ga raznim imenima, a onda je eksplodirao na Mondobasketu u Španiji, posle čega se sve iz korena promenilo. Postao je miljenik navijača Srbije, klubovi su počeli da se otimaju oko njega, i gorostasni centar je završio s milionskim ugovorom u Kini. Ipak, posle samo tri meseca u najmnogoljudnijoj zemlji na planeti, došlo je do raskida saradnje, što je bio jasan signal za vodeće evropske klubove da se aktiviraju i bore za njegov potpis. Trenutno su to Galatasaraj i Real, ali broj interesenata će se sigurno preko noći povećati.

- Veoma mi je zanimljivo kako sam sad car, bog, legenda, a do juče sam bio istetovirani bradati majmun i splavar. Ja sam isti taj Raduljica, koji sam bio i 2010. Dobro, malo sam unapređen što se tiče karaktera, stabilniji sam, ali sam potpuno isti momak, istog rezonovanja, iste ličnosti i percepcije - rekao je nedavno Raduljica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP