Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NEKADAŠNJA NAJBOLJA TENISERKA PLANETE JUČE PROSLAVILA 40. ROĐENDAN

Da neko izbode Mesija, ne bi bila tuga kao za Moniku!

Autor: V. Nestorović | 03.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Monika Seleš je juče ugasila 40 svećica na rođendanskoj torti. Nekadašnja najbolja teniserka planete, koja nam je prva “otvorila oči” za tenis i bila idol svih budućih šampiona kao što su Ana, Jelena, pa i njihove muške kolege Nole, Janko i ostali, proslavila je rođendan hiljadama kilometara daleko od kuće, sa prijateljima u Americi.

Legenda „belog sporta“: Monika Seleš

Legenda „belog sporta“: Monika Seleš | Foto: Reuters

Čestitke su stizale sa svih strana, ali ne i iz Srbije, jer prema rečima njenog nekadašnjeg porodičnog prijatelja Radmila Armenulića, mnogi su odavno izgubili kontakt s njom.

Trenutak kada je psihopata Ginter nožem ubo Moniku u leđa

Trenutak kada je psihopata Ginter nožem ubo Moniku u leđa


- Nažalost, ne čujemo se više. Odlično sam se poznavao s njenim pokojnim ocem, gledao je kako igra sa pet i po godina. Sada se više ne čujemo, tokom godina smo izgubili kontakt, tako da joj nisam čestitao 40. rođendan. Eto, ovim putem bih joj poželeo zdravlje i sreću i da vodi normalan život - poručio je Armenulić.

Koliko je u stvari Srbija, ali i ceo svet, ostao uskraćen nakon što ju je psihopata Ginter Parhe 30. aprila 1993. godine napao i ubo u leđa kuhinjskim nožem, od čega se Mala Mo nikada u potpunosti nije oporavila, Armenulić objašnjava u razgovoru za naš list.

- Taj čovek nikada nije dovoljno kažnjen za zlodelo koje je učinio. Bila je najbolja na svetu, u naponu snage. Istina, uzela je brzo posle toga američko državljanstvo, ali svi smo bili na gubitku posle tog incidenta, ne samo mi u Srbiji.

As Barselone:  Leo Mesi

As Barselone: Leo Mesi | Foto: AP

Mislim da ljudi možda i ne shvataju šta je taj psihopata uradio jer, recimo, kada bi, daleko bilo, neko sutra napao nožem Mesija, ne bi pričinio toliku štetu svetskom sportu kao što je to Ginter uradio sa Monikom Seleš jer ona je bila apsolutni broj jedan u tenisu - zaključio je Radmilo Armenulić.

Monika i Jeca

Monika i Jeca | Foto: FoNet

Ko je Monika Seleš?


Za mlađe čitaoce koji to možda ne znaju, Monika Seleš je tokom karijere četiri puta osvajala Australijen open, tri puta je bila najbolja na Rolan Garosu, dva puta na US Openu i jednom na Vimbldonu. Za SAD je osvojila bronzanu medalju na OI u Australiji 2000. godine.

Poslednji komentari
  • krsto Vreme: 03.12.2013 07:47h

    Ispravka jedna - Monika nije nikada osvojila Vimbldon na zalost.Zelim joj svu srecu ovoga sveta, sve ono sto nije imala dok se bavila tenisom. Jedna jedina, nasa Mala Mo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP