Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ŠPANSKI PORTAL SVRSTAO SRBINA MEĐU NAJVEĆE LJUBITELJE GRUPNOG SEKSA

Đani Ćurčić, kralj orgija!

Autor: M. Zdravković | 15.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Legendarni Saša Ćurčić (42) opet je u centru pažnje svetskih medija. Ovaj put jer se našao u probranom društvu ljubitelja grupnog seksa među sportistima, na spisku koji je sastavio španski portal „estrelladigital.es“.

Najlepše mu je u  ženskom društvu: Saša Ćurčić

Najlepše mu je u ženskom društvu: Saša Ćurčić | Foto: Dalibor Danilović

Hvalio se, svojevremeno, naširoko Đani žurkama koje je organizovao u Londonu u dabl-deker autobusu. Pričao je i kako su ta partijanja bila luda i nezaboravna, dok pomenuti španski portal tvrdi da su to bile, zapravo, prave seksualne orgije sa saigračima i prostitutkama.


Za novi ugovor tražio 15 žena!


Da je Saša Ćurčić veliki ljubitelj seksa, zbog kojeg je čak i ostavio fudbal, tvrdi Hari Pirson, bloger britanskog „Gardijana“, koji je citirao jednu od Đanijevih legendarnih izjava, datu Televiziji „Skaj“ 1999. godine. Ćurčić je tada imao 27 godina i pričalo se o produženju ugovora sa londonskim Kristal Palasom.
- Da mi je predsednik kluba ponudio 10 miliona funti, ne bih prihvatio da potpišem novi ugovor. Ali da mi je, recimo, ponudio 15 žena iz različitih delova sveta, to bi već bila druga priča. Rekao bih mu: „Molim te, pusti me da usrećim te devojke i obradovaću ih na način na koji nikada ranije tako nešto nisu osetile“ - izjavio je Ćurčić.

- Saša Ćurčić je srpski superstar. Učestvovao je u nekoliko orgija koje su vremenom isplivale u javnost. Nadaleko je poznata njegova „trojka“ sa Japankama u Tokiju, a pamte ga i po čuvenim „nastupima“ u Aston Vili, kada je posle jedne utakmice napunio autobus prostitutkama i zajedno sa saigračima cele noći uživao u njihovom društvu - tvrde Španci.

Ove navode tamošnjih portala, Đani Ćurčić, nekadašnji učesnik rijaliti programa „Veliki brat VIP“ i „Parovi“, u kojima je pričao i o ludim danima iz perioda na Ostrvu, nije želeo juče da prokomentariše. Javio se na telefon poznat redakciji, ali je odbio bilo kakav razgovor.

- Ne dajem izjave za srpske medije - poručio je Saša Ćurčić.
Ipak, minulog leta je, dok je gostovao u Podgorici, pričao na lokalnoj televiziji i o tim famoznim žurkama u dabl-dekeru. Jednu od najboljih je, kako kaže, organizovao posle pobede Aston Vile na gostovanju protiv Totenhema.

- U taj autobus sam stavio ceo tim Aston Vile. Bili su svi skeptični kada sam im rekao: „Idemo u autobus“... Dvajt Jork, Sten Kolimor, Garet Sautgejt, ljudi koji su veoma popularni u engleskom fudbalu i uticajni su u medijima. Vrlo često pričamo o tome kada se sretnemo. Eto, bili su skeptični u početku, ali sutradan na treningu su samo prepričavali događaje. To je bio jedan od događaja. Bilo ih je mnogo, kada se setim, bilo je svega nekada - otkrio je Đani Ćurčić.

Stekao diplomu u Londonu, prodaje naftu i gas!


Saša Ćurčić je proteklih nekoliko godina proveo školujući se u Londonu, gde je stekao i fakultetsku diplomu. Kaže da radi u kompaniji koja se bavi prodajom nafte i gasa.
- Završio sam biznis menadžment, sektor plemeniti metali. Naučio sam sve o londonskoj berzi za dve godine - tvrdi Đani.

OSTALI LJUBITELJI GRUPNJAKA

Luis Vilijams

Košarkaš Toronto Reptorsa je na Instagramu postavio fotografiju kako se ljubi sa dve devojke istovremeno, čime je obelodanio da je ljubitelj orgija.

Maruan Šamak
Marokanac, napadač Kristal Palasa, „lečio“ je povredu tako što se spanđao sa poznatim „zečicama“ Melisom i Hou, sa kojima je uslikan na ulici.

Sergej Karašev

Košarkaš Bruklin Netsa imao je seks sa čak tri devojke. Na gostovanju u Majamiju pojavio se u hotelu sa tri prostitutke, koje kažu da je bio izdašan.

Džastin Vilijams
Košarkaš Sakramento Kingsa provaljen je tako što je bio optužen za silovanje. Na sudu je ustanovljeno da je silovana devojka bila jedna od tri prositutke koje su unajmili košarkaš i njegova supruga.

Rio Ferdinand
Otišao je na Kipar na odmor, a tamo je zajedno sa Frenkom Lampardom i Kironom Dajerom učestvovao u orgiji sa čak deset žena! Sve su to snimili, zbog čega su se kasnije jedva izvukli.

Ronaldo
Debeli Brazilac, jedini originalni, dok je igrao za Barselonu uhvaćen je kako je imao seks na stadiionu „Kamp nou“ u gluvo doba sa dve žene. Ipak, skandal je izbio kasnije, kada je kao fudbaler Milana imao seks sa tri prostitutke, koje su, zapravo, bile transvestiti.

Sten Kolimor
Možda najmanje poznat od svih sportista na ovoj listi, ali je javno priznao da obožava grupni seks. Čak tri puta su ga tabloidi uhvatili u šteti pre nego što je mirno stao pred kamere i ispričao ljudima šta ga najviše loži.

Majkl Felps
Legendarni plivač pokupio je u Baltimoru dve striptizete, sa kojima je završio u krevetu. Kažu da bi mu dale zlatnu medalju za „seksualne moći“, a pušile su i marihuanu s njim.

Vagner Lov
Brazilac se pojavio na jednom snimku tokom seksa sa devojkom, a ispostavilo se da ja kamerman bio Robinjo i da su zajedno „prašili“ dotičnu damu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP