Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

VUJOŠEVIĆ U RIMEJK OSTVARENJU „DAVITELJ PROTIV DAVITELJA”

Dule glumi za „Oskara“

Autor: U. Danilović | 21.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Duško Vujošević ne može, niti želi da pobegne od uloge davitelja. Trener Partizana se osmelio da stane pred kamere i zabeleži glumačko ostvarenje u svojevrsnom rimejku filma „Davitelj protiv davitelja“, gostujući u muzičkom spotu pank grupe JNA.

Vujošević  s crvenim  karanfilom

Vujošević s crvenim karanfilom

U scenama u kojima se aludira na čuvenog ubicu Peru Mitića, kojeg je pre 30 godina glumio legendarni Taško Načić, Duško Vujošević s crvenim karanrfilom u ruci u jednom trenutku davi momka u dresu Partizana koji je pobegao iz ludnice. Vujoševiću, očigledno, smeta to što se na košarkaškom terenu „Pionira“ u jednom trenutka igra fudbal i ćutke, s izrazom lica iskusnog, karakternog glumca, prilazi žrtvi i isteruje svoju pravdu.


Kritike na ovaj glumački izlet trenera crno-belih mahom su pozitivne, a Marko Trmčić Krsma, frontmen grupe JNA, za „Alo!“ prepričava šta se dešavalo iza kulisa snimanja spota za pesmu „Daj gol“, u kojoj je Duško Vujošević specijalan gost.

Duško Vujošević

Duško Vujošević


- Duško Vujošević je umetnik! Glumčina! Slične reakcije do mene dolaze čitavog dana, od momenta kada je spot doživeo premijeru. Čestitaju nam čak i prijatelji koji navijaju za Crvenu zvezdu. Trener Partizana je pokazao koliki je gospodin i car. Prepoznao je dobru foru i u sekudni je pristao da snimi par scena sličnim onima iz kultnog filma “Davitelj”. Ovde nema skrivenih, uvredljivih poruka, ovde je i naša i njegova ideja bila da se ljudi nasmeju. Imam utisak da smo uspeli u tome i hvala mu na pomoći za koju, naravno, nije tražio ni dinar za glumački honorar - kaže Marko.

Najbolja sporedna  uloga: Marko  Trmčić Krsma

Najbolja sporedna uloga: Marko Trmčić Krsma


Trnčić dalje otkriva kako su svi iz grupe bili sumnjičavi da će se Vujoševiću uopšte svideti scenario, ali su rekli - “ajd’ da pitamo, pa šta bude...”.
- Pristao je “na keca” i na snimanju se ponašao kao pravi profesionalac. Scene u kojima me Dule davi smo ponavljali više puta jer su ostali iz ekipe padali od smeha. Otkriću vam - nije me bolelo, uživao sam u saradnji sa legendarnim trenerom. Definitivno, Vujošević je sjajan glumac i sledeći put neko od naših poznatih reditelja komotno bi mogao da mu dodeli i neku glavnu fimsku ulogu. Ovo što je pokazao je već za Oskara - uz osmeh će frontmen grupe JNA.

Vujošević: Bilo mi je zadovoljstvo!

Duško Vujošević prepušta drugima da komentarišu njegovo glumačko ostvarenje, a o saradnji sa grupom JNA, kaže:
- Momci iz grupe JNA su me pozvali da učestvujem u spotu. Odazvao sam se i zaista mi je bilo zadovoljstvo što sam ih upoznao. Spot je urađen, i sada ga vi komentarišite.

Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 21.01.2015 10:37h

    Ne glumi on se stvarno ovako ponasa.

  • slavica Vreme: 21.01.2015 16:59h

    Bravo to je ljubav Anci nosi i ti Nemacku zastavu za svoju ljubav.P

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP