Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

SPORTISTI POKRENULI BROJNE AKCIJE PODRŠKE POPLAVLJENIMA:

Idemo braći da pomognemo!

Autor: Ekipa Alo! | 17.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Sportisti kreću u pomoć ugroženima u poplavama! Brojni savezi, klubovi, pojedinci, odlučili su da se stave u službu naroda i pokušaju da pomognu koliko mogu. Tako, fudbaleri Zvezde su jutros krenuli put Šapca da pomognu!

Otišli da brane  Šabac: Fudbaleri Zvezde

Otišli da brane Šabac: Fudbaleri Zvezde | Foto: Marko Metlaš

Iz Partizana su pozvail navijače da donesu garderobu, hranu, ćebad u prostorije stadiona u Humskoj od 11 do 15 sati, dok će Zvezda, kada bude odigran meč sa OFK Beogradom, na ulazu postaviti kutije u koje će moći da se ubacuju novčane donacije. FSS je pozvao uticajne fudbalske ljude, klubove, i one koji rade u inostranstvu da se uključe u akciju pružanja pomoći. Biće i otvoren račun u FSS na koji će ljudi iz fudbala moći da uplate sredstva.


- Pokažimo svoju snagu, snagu kluba i crno-belog kluba, ujedinimo se! Krenimo put Šapca i pomozimo našem stanovništvu! Crno-beli ujedinjeni za svoju zemlju i svoj klub - pozvao je predsednik Partizana Dragan Đurić navijače u akciju,
KK Crvena zvezda će staviti svoje dvorane na raspolaganje građanima Obrenovca, dok je kragujevački Radnički pozvao navijače da organizovano krenu u poplavljena mesta. U moru poruka podrške brojnih sportista na društvenim mrežama, najkonkretniji je bio bivši košrakaš Igor Rakočević, koji je pozvao svoje kolege da danas krenu u Šabac:

- Pozivam sve kolege sportiste koji su u mogućnosti da danas u 8:45 dođu ispred “Arene”, idemo svi da pomognemo ljudima koji su u Šapcu. A, ovima što povećavaju cene za vodu, čizme, treba neka debela kazna da se uvede, sramota!

Marko Jarić: Izvinjavam se!


Marko Jarić, bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje, izvinio se na Tviteru zbog poruke koju je uputio dan ranije, a ticala se poplava.
- Moraću da obrišem poruku od juče za poplave i da se izvinim. Nisam mislio da će biti ovako loše.Jadan narod, strašno - napisao je Jarić.

Poslednji komentari
  • pop Vreme: 17.05.2014 14:39h

    dokle više propaganda?od svih saveza i klubova stavljate sliku zvezdinih fudbalera koji usput uopšte nisu otišli u đabac.jadno skupljanje političkih poena

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP