Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

SPREMAJU SE SVADBENA ZVONA

Jeca i Nole se uzimaju na Svetom Stefanu!

Autor: E. A. | 23.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Momački dani Novaka Đokovića polako se bliže kraju. Došlo je vreme da i on kaže sudbonosno da svojoj lepšoj polovini Jeleni Ristić, a to bi moglo da se dogodi odmah posle Vimbldona sledeće godine, a možda i ranije - na Noletov rođendan, 22. maja!

Spremaju se  svadbena zvona

Spremaju se svadbena zvona | Foto: Dušan Milenković

„Novosti“ pišu da bi se golupčići jedno drugom na večnu ljubav mogli zakleti na Svetom Stefanu, malom poluostrvu u Jadranskom moru, dok je druga opcija hotel „Miločer“, koji se nalazi u neposrednoj blizini.
Tek, istog dana bi trebalo da se obavi i građansko i crkveno venčanje.

Susret sa matičarem bi mogao da se održi na Kraljičinoj plaži, nekadašnjem letnjikovcu kraljice Marije Karađorđević i kralja Aleksandra. Plaža je i dobila ime po kraljici Mariji, kojoj je ona bila omiljeno izletište. Važi za najlepšu na celom jugu Jadrana, duga je oko 120 metara i okružena čempresima i maslinama. Zbog konfiguracije terena, pristup plaži je moguć samo čamcem, pa garantuje neophodan mir i privatnost tokom ceremonije.

Na večnu ljubav  Jelena i Novak će se,  navodno, zakleti jedno  drugom odmah posle  Vimbldona sledeće  godine, a možda i  ranije

Na večnu ljubav Jelena i Novak će se, navodno, zakleti jedno drugom odmah posle Vimbldona sledeće godine, a možda i ranije | Foto: AP - Fonet


Pored Crne Gore, budući par je razmatrao i varijante za organizaciju ceremonije u Beogradu, kao grada u kom su oboje rođeni i koji najviše vole, zatim pravoslavne hramove u prestonici. U opticaju su i neki od salaša u Vojvodini, zatim Kopaonik, kao mesto na kom je Đoković odrastao, Oplenac, koji je oduševio našeg tenisera...

Prema saznanjima „Novosti“, ne očekuje se veliki broj gostiju. U planu je da to bude događaj na koji će biti pozvani samo najbliži članovi porodice i dobri prijatelji.

Podsetimo, Novak i Jelena su se verili 23. septembra, na dan kada je Đoković proslavio 100. nedelju na ATP listi, odnosno na sedmogodišnjicu njihove veze.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP