Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NA KOGA VAS PODSEĆA HRVATSKI AS LUKA MODRIĆ?

Lažni Dejvid Geta!

Autor: P. Milovanović | 12.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Fantastične partije koje Luka Modrić sve češće pruža u dresu slavnog Reala iz Madrida potpuno zasluženo su ga lansirale u žižu španske fudbalske javnosti.

Osoba A: Ja sam  Dejvid Geta

Osoba A: Ja sam Dejvid Geta | Foto: Reuters

I dok mu je čuvena “Marka” nadenula originalan nadimak Poni, saigrači predvođeni prvom zvezdom Kristijanom Ronaldom ga zovu Dejvid Geta. Činjenica je da hrvatski superstar neodoljivo podseća na megapopularnog di-džeja, još kada se tome doda da obožava da sluša elektronsku muziku, posebno Getine hitove, pa onda ne treba da čudi što u svlačionici “Santjaga Bernabeua” često može da se čuje Getino ime.


- Način na koji se omaleni Luka Modrić kreće po terenu i tim snažnim nogama i dugačkom kosom, koja neprestano leprša, podseća na ponija - navodi se u prvoj rečenici teksta objavljenog u “Marki”, posvećenom hrvatskom reprezentativcu.
Pomenuti list se osim originalnog nadimka bavio i fudbalskim kvalitetima Modrića.

Osoba B:  Ja sam  Dejvid Geta

Osoba B: Ja sam Dejvid Geta


- Partije hrvatskog reprezentativca u poslednjih mesec dana su izvanredne. Modrić je dostigao vrhunac forme u pravom trenutku, a sve je krenulo sjajnim golom na “Old Trafordu” protiv Mančester junajteda u osmini finala Lige šampiona. U poslednjih pet mečeva Primere odigrao je po 90 minuta, što je najbolji dokaz da trener Žoze Murinjo ima bezgranično poverenje u njega - nastavlja “Marka”.

Inače, Modrić je fantastičnu formu potvrdio i u porazu od Galatasaraja (3:2) u revanšu četvrtfinala elitnog takmičenja, s obzirom na to da je bio pokretač svake smislene akcije kraljevskog kluba. Španski mediji apostrofiraju da je upravo Modrić bio centralna figura meča u Istanbulu u prvih 60. minuta u kojima je Real diktirao tempo. Luka je u pomenutom susretu imao 66 dodavanja, gotovo duplo više od Nemca Mesuta Ozila (34). Omaleni Hrvat je tako na najbolji mogući način utišao brojne kritičare, stoji na kraju “Markinog” teksta.

Navijači ga pljuvali, a sada ga obožavaju!

Luka Modrić je uz Kristijana Ronalda trenutno jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača Reala, ali su donedavno stvari bile potpuno drugačije. Naime, krajem godine je u velikoj anketi “Marke” izglasan za najveći promašaj u Primeri. Real je za njega platio čak 33 miliona funti, a zauzvrat nije dobio ništa, takav je bar bio stav preko 115.000 čitalaca najuglednijeg sportskog dnevnika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP