Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ZORANI ARUNOVIĆ, SRPSKOJ STRELKINJI, UKRALI BMW

Lopovi, vratite mi automobil!

Autor: P. Milovanović | 02.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Zorana Arunović, srpska reprezentativka u streljaštvu, doživela je nesvakidašnji peh u jeku priprema za Svetsko prvenstvo u Granadi, koje počinje naredne nedelje. Našoj olimpijki je u noći između nedelje i ponedeljka ukraden automobil marke BMW na Petlovom brdu, ispred porodične kuće.

„Kompletna oprema za pucanje mi je  bila u kolima. Sreća u nesreći je da pištolj  nije ukraden“, izjavila je Zorana za „Alo!“

„Kompletna oprema za pucanje mi je bila u kolima. Sreća u nesreći je da pištolj nije ukraden“, izjavila je Zorana za „Alo!“ | Foto: Marko Metlaš

Svetska prvakinja iz 2010. godine u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara, poznata kao izuzetno pozitivna osoba, odmah je o čitavom slučaju obavestila policiju, a prijateljima i fanovima se požalila putem svog Tviter profila.
Arunovićeva je bila šokirana nevoljom koja ju je zadesila, a u razgovoru za „Alo!“ je poručila da je slučaj sada u rukama policije.


- Najblaže rečeno, šokirana sam zbog krađe automobila! Moja sestra Jelena, koja mi je ujedno i trener, krenula je ujutru na trening, ali automobila nije bilo na mestu na kojem je bio parkiran prethodne noći. Odmah me je pozvala, posle čega smo se obratili policiji. Obavljen je uviđaj, videćemo šta će se dalje dešavati - razočarana je Zorana.

Arunovićeva poslednjih dana naporno radi kako bi izbrusila formu za Svetsko prvenstvo u Španiji, ali je nestanak njenog četvorotočkaša izbacio iz koloseka.

- Sve ovo me je potreslo i poremetilo. U subotu treba da putujem za Granadu, prvo takmičenje kroz koje mogu da se izborim za olimpijsku vizu za Rio. Moram maksimalno da se fokusiram, a onda se dogodi ovako nešto... Sva prateća oprema za takmičenje mi se nalazila u kolima. Sreća u nesreći je što pištolj nije ukraden, jer se on nije nalazio u automobilu - kaže Zorana Arunović.

Ukradeni automobil

Ukradeni automobil

TRAŽI SE BG 700-PS

Zorana je apelovala na sve ljude da ukoliko primete BMW teget metalik boje, registarskih tablica BG 700-PS da prijave obližnoj policijskoj stanici.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP