Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

STEVICA RISTIĆ, NAPADAČ JUŽNOKOREJSKOG SUVONA

Ma kakav rat, uživam u kafici u Gangnamu!

Autor: V. Nestorović | 01.04.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

I dok ceo svet sa zebnjom prati svaki korak Severne Koreje, koja je prvo pokazala zube sa probom nuklearne bombe, a pre nekoliko dana proglasila ratno stanje sa Južnom Korejom, izgleda da to ipak previše ne brine njihove susede, jer kako za ALO!

Nije zabrinut:  Stevica Ristić

Nije zabrinut: Stevica Ristić | Foto: Reuters

SPRINT prenosi Stevica Ristić, fudbaler južnokorejskog Suvona, u Seulu se niko više i ne obazire na zveckanje oružjem od strane Pjongjanga.

- Ma kakva crna panika. Evo, ja sam s porodicom u Suelu, praktično smo na granici i sve je mirno. Nema nikakvih uzbuna, mobilizacije... Što se tiče atomske bombe koju su aktivirali, to se i nije osetilo kod nas. Sve je potpuno mirno, ali moram da priznam da me roditelji zovu na svakih nekoliko dana i pitaju jesu li počele da lete bombe, tako da uvek moram da ih umirujem, da je sve mnogo gore kada se prati situacija preko medija nego što je u stvarnosti - kaže Ristić.

Navijači u Seulu  obožavaju Stevicu  Ristića

Navijači u Seulu obožavaju Stevicu Ristića | Foto: Reuters


Srpski fudbaler sa makedonskim pasošem u Suvonu je između ostalog i saigrač sa reprezentativcem Severne Koreje Jong Tae Seom.
- On je ovde velika zvezda i verujte da nema nikakvih problema u Suelu zato što je iz Severne Koreje. To je sve jedan narod i iskreno verujem da neće nikada više ratovati jedni protiv drugih.

Sevaju varnice ka  Korejskom poluostrvu

Sevaju varnice ka Korejskom poluostrvu | Foto: Reuters


Koliko je Ristić zabrinut za trenutnu situaciju, najbolje pokazuje činjenica da smo ga dobili kada se vraćao sa kafice iz tržnog centra u Gangnamu.
- Stalno idem tamo kada sam slobodan. To je bogataški kraj, ali su i svi tržni centri tamo. Psi je napravio pesmu „Gangnam stajl” kako bi se zezao malo s bogatašima, a sada je najpoznatija ličnost na svetu. Nažalost, nisam ga upoznao, ali eto, mogu da se pohvalim da stalno pijem kafu u Gangnamu.
Poslednji komentari
  • sead Vreme: 01.10.2013 20:22h

    stevice milo nam je kada neko od nas uspe ti si za guduricu isto sto i nole za srbiju samo tako nastavi i neka te zdravlje i sreca prati cast mi je sto te poznajem

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP