Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

EL PIBE USRED SEKS SKANDALA

Maradona plaća prostitutki da mu bude devojka!

Autor: Ekipa Alo! | 31.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dijego Maradona našao se u centru novog skandala, a ovog puta radi se o VIP prostituciji. Naime, njegovu devojku Rosio Olivo optužili su članovi njene porodice da se bavi najstarijim zanatom i da za to uzima pare od najbogatijih ljudi.

A divili smo mu se  kada je našao mlađu  ribu: Maradona i Rosio

A divili smo mu se kada je našao mlađu ribu: Maradona i Rosio

Tokom jednog argentinskog televizijskog šou programa, izvesna Patrisija, njena tetka, priznala je da njena sestričina dobija pare za vezu sa Maradonom, a iz priče možete da naslutite da se radi o zaista zamršenoj situaciji, original scenariju iz popularnih španskih serija.


- Plaćaju joj 25.000 evra mesečno da bi bila s Maradonom. Tu nema ljubavi, samo posao. Ne znam da li joj plaća Maradonina bivša supruga Klaudija, ali svakako da od njegove porodice dolazi taj novac jer kada se Dijego svađa s Rosio, odmah se spanđa s Ohedom (Dijegova bivša devojka s kojom ima dete) - istakla je Patrisija.

Tetka Maradonine ženske iznela je još neke specifične detalje iz veze svoje rođake i nekih drugih fudbalera.
- Kada se posvađala s Dijegom i kada je pobegao sa ljubavnicom Ohedom, Rosio se smuvala sa Ortegom i to bi bio ljubavni četvorougao - objašnjava tetka Patrisija.

O prostituisanju svoje 23-godišnje rođake, tetka kaže:
- Još kad je bila mlada, putovala je gde god je htela i imala seks s muškarcima za novac. Vrlo je ambiciozna i lako je zarađivala. Njena porodica se bavi trgovinom drogom i oni ponosno ističu da im se ćerka prostituiše - tvrdi tetka Patrisija.

 
Njene reči potvrdila je i njena ćerka Žizel. Ipak, tu potvrdu treba uzeti s rezervom jer se Žizel trenutno nalazi u zatvoru...
- Mogu da posvedočim da se Rosio prostituiše sa poznatim ličnostima u noćnim klubovima. Znam, jer sam i ja nastupala tamo, bile smo bliske, pričala mi je kako joj je lepo i zvala me je često da joj se pridružim u orgijama - rekla je Žizel.

Tačku na celu priču stavila je sama Rosio, koja se direktno uključila u TV program i rekla tetki i sestri da će ih tužiti.

Dijego šutnuo u prepone fotoreportera!


Fotograf argentinskog magazina „Hente“ Enrike Medina podneo je prijavu protiv Maradone, tvrdeći da ga je Dijego napao u nedelju uveče. Medina je rekao da mu je Maradona pritrčao „kao da izvodi slobodan udarac“ i šutnuo ga jako u prepone.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP