Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ALO! INICIJATIVA

Mi plaćamo Darku matičara, vi rešite klopu i muziku!

Autor: Ekipa Alo! | 23.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Jesen dođe, a Darko se ne oženi... Čelnici Crvene zvezde i dalje se prave ludi na apel svog povređenog prvotimca Darka Lazovića da mu daju neku kintu iz ugovora koju mu duguju (340.000 evra) kako bi organizovao svadbeno veselje sa porodicom i oženio se dugogodišnjom devojkom, Čačankom Ivanom Vujović.

To, kume:  Milijašu bi  mogla lepo  da izgori kesa

To, kume: Milijašu bi mogla lepo da izgori kesa | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Sigurno je da Lazović neće doveka čekati, jer mu vreme prolazi, a s obzirom na to da nadležni na „Marakani“ nemaju sluha za ovog momka, redakcija „Alo!“ javno predlaže slavnom klubu da zajedno udružimo snage i sve raspoložive resurse i oženimo našeg fudbalskog majstora Darka. Dajte da mu napravimo dobru svadbu za male pare, ali da sve pršti, da se upamti.


Evo, mi ćemo da mu platimo taksu za venčanje u opštini kod matičara. Neki će reći 280 dinara, al’ ste se pretrgli vi iz „Alo!“, ali zašto da se ne isprsimo, hoćemo da učinimo momku jer se radi o dobrom dečku. Ljudi smo, znamo da su Zvezda i Lazović u dugovima do guše, da minimalac na „Marakani“ nije toliko redovan, a za rukovodstvo ovog kluba imamo još nekoliko predloga kako da ispune svoj cilj - da ožene Darka Lazovića, a da ne potroše ni dinar.

Još čekaju svadbu: Darko Lazović i  Ivana Vujović

Još čekaju svadbu: Darko Lazović i Ivana Vujović


Dakle, mi plaćamo taksu kod matičara i to je rešeno, burme će da kupi kum, a to bi mogao da bude Nenad Milijaš. Miki je, hvala bogu, zaradio dosta tokom karijere, a i sada u Zvezdi ima daleko najskuplji ugovor (360.000 evra godišnje), pa je jasno da samo njemu i možda još eventualno Milošu Ninkoviću može da izgori kesa. Ostalima teško.

Svečani ručak treba da organizuje potpredsednik kluba Slaviša Kokeza u svom restoranu „Kontakt“ na Novom Beogradu, tako da je još jedna velika svadbena briga rešena.

Odlazi sa „Marakane“, ali može  da svira: Slaviša Stojanović

Odlazi sa „Marakane“, ali može da svira: Slaviša Stojanović


Muzika? Pa za to će glavni da bude uskoro bivši trener Slaviša Stojanović. Slovenac opasno svira gitaru, a liči i na Seju Kalača, tako da i u tom aspektu puno dobijamo na kvalitetu svadbe, a nemamo velike troškove, jer je muzika svadbeni poklon od trenera.

Eto, to je naš predlog i ako nadležni na „Marakani“ imaju i malo sluha za svog „kapitalca“ Lazovića, neka nam se jave. Spremni smo za saradnju.
Poslednji komentari
  • VN Vreme: 23.09.2013 11:49h

    Darko se oženio pre dve nedelje. Em niste obavešteni, em niste duhoviti

  • grobar Vreme: 23.09.2013 11:53h

    jel mozemo i mi grobari nesto da pomognemo oko svadbe? ako treba tu smo kao prve komsije. evo djuric moze odelo da sasije za mladozenju i to je neka stavka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP