Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

KONAČNO>>> DOBRE VESTI IZ FS SRBIJE

Miha i Tole: ODLAZIMO!

Autor: A. Prililić | 01.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i selektor nacionalnog tima Siniša Mihajlović u toku dana bi trebalo da podnesu neopozive ostavke.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović | Foto: AP

Nakon višednevnog kolebanja, ali i oglušavanja o javnost koja još od maksimirske tragedije zahteva odlazak Karadžića i Mihajlovića, obojica su ipak prelomila i rešila da se povuku.


Naš dobro obavešteni izvor iz FSS-a kaže da Karadžić nije više mogao da se nosi sa prevelikim pritiskom i sve jačim bočnim udarima, pa je u subotu uveče u restoranu „Madera“ prijateljima koji su sedeli za istim stolom rekao: „Ma ne mogu ja ovo više. Prozivaju me sa svih strana i mnogo sam se potresao zbog toga. Baš sam se potresao. Jesam ja najbolje rešenje za srpski fudbal, al’ treba Bata Đori dati šansu, on je budućnost srpskog fudbala, šest godina je mlađi od mene, a na mlađima svet ostaje“!

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević


S druge strane, Siniša Mihajlović se u odluci o napuštanju „orlova“ nije vodio emocijama, njegovi razlozi su čisto profesionalne prirode. Levonogi bombarder je u jednom privatnom razgovoru istakao kako mu je vođenje Srbije nanelo ogromnu štetu u trenerskim krugovima, s obzirom na to da je briljirao u prethodnim klubovima koje je vodio (Katanija, Bolonja, Fjorentina), pa od silnih ponuda jesenas još je jedino njegov Inter zainteresovan da ga angažuje na leto.

Nezvanično saznajemo da je Mihajlović rekao kako će njegove prve investicije po dolasku na klupu nero-azura biti Adem Ljajić, Zdravko Kuzmanović i Nemanja Matić. Od Ljajića je Miha tražio samo jedno pre potpisivanja ugovora - „Ademe, moraš da naučiš reči klupske pesme - Pazza Inter“.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: Reuters

Đoković dobija hrvatski pasoš!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uskoro bi trebalo da dobije hrvatski pasoš. Naime, aktuelni predsednik Hrvatske Ivo Josipović je odlučio da se Noletu zahvali na popularizaciji tenisa u Hrvatskoj, posebno zbog nastupa na turnirima u Umagu i Zagrebu.
A evo i šta je, zapravo, navelo Ivu Josipovića da pokrene inicijativu da se Đokoviću uruči hrvatski pasoš...
- Dobro se sećam turnira u Estorilu 2008. godine. Kada ga je zvanični spiker predstavio kao hrvatskog tenisera, Novak se osmehnuo i rekao: „Ja nisam iz Hrvatske, nego iz Srbije, ali ne ljutim se, jer je to isto“. Dakle, kad je isto, red je da Đoković dobije i našu putovnicu - izjavio je Josipović.

Duško Vujošević

Duško Vujošević | Foto: Marko Metlaš

Pomirili se Dule i Čović!

Posle višemesečnih prepucavanja i teških međusobnih optužbi, predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i predsednik JSD Partizan i prvi trener crno-belih Duško Vujošević odlučili su da zakopaju ratnu sekiru i konačno se stave u službu srpske košarke. Nekada ljuti rivali su se, međutim, obavezali da ispune obećanja data na zajedničkoj večeri u kragujevačkoj hali “Jezero” pre nekoliko nedelja. Tada je Čović obećao da će u Briselu prisustvovati pregovorima o budućnosti Kosova i Metohije i da će ga vratiti pod okrilje Srbije, dok će Vujošević zauzvrat vratiti slike Danijelsa i Boša i kao bonus priložiti veš mašinu poznatog proizvođača bele tehnike.

Igrači Zvezde

Igrači Zvezde | Foto: Marko Metlaš

Saradnja Zvezde i Studenjaka

Fudbalski klub Crvena zvezda dobila je novog vrednog spoznora i najavila izlazak iz teške finansijske krize. Naime, crveno-beli su potpisali ugovor o saradnji sa Studentskim gradom, odsek menza, o besplatnim obrocima za sve prvotimce do kraja aktuelne sezone, s tim da će se saradnja nastaviti i u narednoj godini, čim i matematički ostane bez šanse da osvoji titulu.
- Ovo je važan dan za sve u klubu jer više ne moramo da plaćamo skandalozno skupe obroke u “Avalici”, čime ćemo napraviti značajan napredak u finansijskoj stabilizaciji kluba - rekao je za „Alo!“ član uprave tima iz Ljutice Bogdana.

APRILILILILI...

Poslednji komentari
  • mile todorovic Vreme: 01.04.2013 08:38h

    Kamo srece da nisu ni dolazili na te funkcije.A odlazak- sto pre to bolje.Mile

  • Alex Vreme: 01.04.2013 10:57h

    Cuj njega- Bata Djora! Ma vodi i njega sa sobom i sve ostale fosile bre! Metla i to do daske !

  • Plavi Vreme: 01.04.2013 11:43h

    Ovo je prvoaprilska sala,na zalost!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP