Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NOVAK ĐOKOVIĆ O PRINOVI KOJU OČEKUJE

Moja majka i Jeca navijaju da dobijemo ćerkicu!

Autor: Ekipa Alo! | 21.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Novak Đoković će za nekoliko meseci postati otac, a srpski teniser je već u više navrata istakao da kada se to desi, tenis mu više neće biti prioritet u životu. U razgovoru za magazin „Vanity Fair“, Nole je otvoreno pričao o ulozi budućeg oca, koliko bi dece želeo da ima i svemu onome što ga očekuje.

„Potičem iz  porodice u kojoj su  sve bili dečaci,  tako da je normalno da Jelena i mama  žele sada jednu  devojčicu“,  objašnja

„Potičem iz porodice u kojoj su sve bili dečaci, tako da je normalno da Jelena i mama žele sada jednu devojčicu“ | Foto: Profimedia

- Jelena i ja smo zajedno već devet godina, verili smo se prošlog septembra, tako da verujem da je ova beba znak života od boga. Dosta smo razgovarali o tome u prethodnom periodu, ali nikada nismo rekli jedno drugom: „E, ajde sada da pravimo bebu“. Mada, prvi put kada smo to pokušali, uspeli smo, tako da je u pitanju bila sjajna preciznost, sve je bilo odrađeno kako treba - priča Novak.


- Da li već znate pol deteta?
- Moram da priznam da sam radoznao, ali to ćemo saznati za dve nedelje. Vidite, ja dolazim iz porodice u kojoj su bili sve dečaci, tako da bi moja mama i Jelena želele devojčicu. Međutim, ovo je tek prva beba, a ja želim mnogo dece.

- Šta za tebe znači to što ćeš uskoro postati otac?
- Za nas će se sada sve promeniti. Naravno da ću nastaviti da igram tenis, ali to više neće biti prioritet, već zdravlje Jelene i bebe.

- Kakav ste odnos imali sa vašim ocem?
- Srđan je uvek verovao u mene i podržavao me. Bilo je, naravno, i trenutaka kada smo se sukobljavali. Kada sam postao punoletan, počeo sam da putujem, imam devojku i prijatelje i on je morao da prihvati da moja porodica nije jedini izvor ljubavi za mene.
- Tenis vam više neće biti prioritet?
- Jednostavno, tenis nije ceo moj život. Već sada razmišljam čime ću se baviti kada završim karijeru i imam mnogo projekata u planu - objašnjava Novak.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP