Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

JELENA I NOLE PLANIRAJU PORODICU:

Naša deca će imati super gene!

Autor: V. Nestorović | 21.09.2013 - 17:29:00h | Komentara: 2

Izgleda da je došlo vreme i za svadbena zvona. Nakon osam godina zabavljanja, Novak Đoković i Jelena Ristić su spremni da učine taj veliki korak, a kako prenosi sajt “Tennis Earth”, njih dvoje bi na ludi kamen trebalo da stanu uskoro, najverovatnije do kraja 2014. godine.

Večera Novaka Đokovića

„Jednog dana, kada budemo imali decu, oni će naslediti najbolje s obe strane jer se i moja majka profesionalno bavila sportom”, objašnjava Jelena

Ostaje samo nepoznato da li će svadba biti u Monte Karlu, gde bi daleko od očiju javnosti u prisustvu svojih kumova, porodica i prijatelja mogli da izgovore „da“, ili ono što je verovatnije, da će Novak i Jelena crkveni i građanski brak sklopiti u Srbiji, tačnije u Beogradu.

- Zajedno smo osam godina i planiramo zajedničku budućnost zato što se zaista mnogo volimo. Jedno drugom pružamo emotivnu stabilnost, koja nam pomaže u našim karijerama - izjavio je Novak za pomenuti sajt.

Jelena Ristić, kao i svaka druga devojka, nakon osam godina s vremena na vreme baci pogled na neki časopis sa venčanicama.

- Pričali smo o venčanju, to je prirodan redosled stvari. Naša uzajamna osećanja vode ka tome, a jednog dana, kada budemo imali dece, ona će naslediti odlične gene s obe strane jer se, eto, i moja majka profesionalno bavila rukometom - objasnila je Jelena.

U međuvremenu, nakon što su Nole i Jelena otvorili „Školicu života“ u selu Kadina Luka, otputovali su u Monte Karlo, a svetski broj jedan bi uskoro trebalo da se zaputi prema Pekingu, gde će braniti titulu, a pre toga će odigrati egzibicioni meč sa najboljom kineskom teniserkom Na Li.

Kompjuter „zna” kako će izgledati njihovi mališani
Na zabavnom i izuzetno popularnom sajtu „Morphthing.com“ moguće je upariti slike potencijalnih roditelja, što je redakcija „Alo!“ učinila kako bi dobila sliku devojčice ili dečaka čiji će roditelji biti Novak Đoković i Jelena Ristić.

Deca Novaka i Jelene

Potrebno je definisati crte lica, očiju, obrva, nosa i usta pre nego što softver definiše kako će izgledati dete. Dakle, pred vama su budući dečak ili devojčica Jelene i Noleta...

Poslednji komentari
  • Meri Vreme: 21.09.2013 19:18h

    Boze, koje gluposti??

  • ljilja Vreme: 22.09.2013 06:01h

    Ova deca uopšte ne liče na njih

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP