Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ŠOK I NEVERICA

Navijači Junajteda strepe, da li je ovo novi dres?

Autor: M.R | 15.01.2015 - 09:47:00h | Komentara: 0

Posle “Najkija” - “Adidas”. Na društvenim mrežama se pojavila slika novog ruha “crvenih đavola”, prstalice kluba sa “Traforda” i nisu baš oduševljene.

Dres Mančester junajteda

Prava "lepotica": Dres Mančester junajteda | Foto: Twitter.com

Mančester junajted ove sezone igra po sistemu toplo-hladno. Posle očajnog starta, činilo se da je ekipa Luja van Gala konačno uhvatila zalat, a onda je ponovo krenulo posrtanje. Pored ne baš najboljih partija njihovih ljubimaca, pristalice ekipe sa “Traforda” imaju još jedan veliki problem. Na društvenim mrežama se pojavila slika koja je šokirala sve koji vole ovaj klub. Od naredne sezone na snagu stupa desetogodišnji ugovor između Junajteda i “Adidasa”. Dugo se već nagađa kako će izgledati novo  ruho “crvenih đavola”, a navodna slika dresa koji će sledeće sezone nositi Di Marija i ostali nije baš oduševila pristalice Mančestera. Ne da ih nije oduševila, nego kao da je pokrenula pravu lavinu. Negativnih komentara je mnogo, a gotovo da niko nema lepu reč za ovu “bravuru” “Adidasa”.
Prvo ih je “Najki” napravio u ragbiste, a sad se sa Junajtedom poigrao i nemački proizvođač sportske opreme. Navijačima ne ostaje ništa drugo nego da se nadaju da će “Adidas” ipak, spremiti nešto originalnije. I da se ništa ne promeni, Mančester će u narednih 10 godina od ovog ugovora inkasirati 750 miliona funti, dovoljno da svi zažmure. 

Radost  do neba:  Vejn Runi

Posle "Najkijeve" ragbi kombinacije - "Adidas": Vejn Runi | Foto: Profimedia

Mančester možda i ne blista već dve sezone ali i pored toga svi ostali evropski velikani mu gledaju u leđa. Prethodne godine tim sa “Traforda” prodao je preko dva miliona dresova. Ni španski giganti ne mogu da se porede sa “crvenim đavolima”. Barselona godišnje proda 1.15 miliona dresova, dok opremu Reala za 365 dana kupi 1.4 miliona navijača. Na četvrtom mestu klubova sa najprodavanijom opremom je Čelsi, dok peto mesto drži Bajern. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP