Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

LEGENDARNI KOŠARKAŠ NOKAUTIRAO OBOŽAVAOCA

Ne diraj Pipena dok jede suši!

Autor: Ekipa Alo! | 26.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

„Ne diraj lava dok spava“ - glasi čuvena poslovica, a njoj može da se pridoda i „ne diraj Skotija Pipena dok jede suši“! Legendarni košarkaš Čikago Bulsa nokautirao je jednog nametljivog obožavaoca ispred restorana u Malibuu!

Dobar u pesničenju:  Skoti Pipen

Dobar u pesničenju: Skoti Pipen | Foto: AP

Pipen, koji je uživao u porodičnoj večeri u jednom od suši restorana, izašao je u susret fanu koji je zatražio njegov autogram. Međutim, tu se priča nije završila, jer je obožavalac potom počeo da slika penzionisanog košarkaša.

Anonimni muškarac pobrinuo se da situacija postane još gora jer je sačekao Pipena da završi sa večerom, a onda mu je još jednom zatražio autogram ispred restorana. To je propisno iznerviralo 47-godišnjeg Pipena, koji je prvo započeo verbalni sukob, a zatim i fizički, pošto je nokautirao dosadnog obožavaoca i poslao ga u bolnicu. Za sada javnost nije obaveštena o težinu njegovih povreda.

Pipen nije uhapšen, iako su neki mediji to objavili, već je proveo oko sat vremena na informativnom razgovoru u policiji Los Anđelesa, u društvu advokata Marka Geragosa.

- Naši detektivi nisu uhapsili gospodina Pipena. On je sam došao u stanicu i bio je veoma predusretljiv, odgovarajući na sva pitanja koja su mu postavljena. Detektivi će morati da nastave sa istragom, uglavnom da bi pričali sa ostalim svedocima - rekao je šef policijske stanice u Los Anđelesu, Pet Devoren.

Pipen je bio član legendarnog tima Čikago Bulsa, koji je zajedno sa Majklom Džordanom osvojio šest šampionskih prstena u NBA ligi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP