Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ĐOKOVIĆ SAM OTKRIO KOLIKO GA KOŠTA DONJI VEŠ

Nole nosi gaće od 25 evra!

Autor: P. Milovanović | 02.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Svetski tabloidi su, po pravilu, morali uvek da se dobro pomuče da od Novaka Đokovića izvuku koju reč o modi, omiljenoj marki odela, satova, mobilnih telefona...

Srpski teniser nesvesno  reklamirao firmu legendarnog  švedskog tenisera Bjorna Borga

Srpski teniser nesvesno reklamirao firmu legendarnog švedskog tenisera Bjorna Borga | Foto: Profimedia

Uglavnom su novinari sami morali da kopaju gde se i kako Novak oblači, u njegov garderober još niko nije zavirio.

A onda, u danu osvajanja masters turnira u Majamiju, dok je trčkarao na jednoj od velelepnih plaža u društvu galebova, neočekivano smo dobili informaciju koje gaće nosi Novak Đoković! Tačnije, tu tajnu nam je otkrio sam Đoković.
Reč je o komadu poznate kompanije za proizvodnju donjeg veša “Bjorn Borg”, što se jasno videlo prilikom Noletovog poskakivanja po pesku. Šarene gaćarone, koje je tom prilikom Novak imao na sebi, koštaju tačno 25 evra. Najskuplje bokserice istog proizvođača staju 58 evra.

Nesvesno, Novak je napravio veliku reklamu legendarnom 57-godišnjem švedskom teniseru, nekadašnjem prvom reketu sveta. Ako ćemo pošteno, Borg je i zaslužio ovu ekskluzivnu promociju, s obzirom na to da je nedavno izjavio: “Divim se Novaku! On je kralj belog sporta!”

Pravi čovek za  reklamiranje gaća: Rafael Nadal

Pravi čovek za reklamiranje gaća: Rafael Nadal

Dejvid  Bekam

Dejvid Bekam

Lova je tamo dole!

Kristijano Ronaldo, Dejvid Bekam, Leo Mesi, Janko Tipsarević, samo su neki od sportista koji su svoje sportsko izvajano telo unovčili u reklamama za donji veš. Postala je praksa da se najbolje svetske atlete skinu u donji veš i uzimaju čak i milionske honorare za reklamu, primera radi, Kristijano Ronaldo, koji je „Armaniju“ za jednogodišnji ugovor „ćapio“ čak milion i po dolara.
Dejvid Bekam je reklamirao italijansku modnu kuću pre Ronalda, a u njihovom društvu je sada i Rafael Nadal. „Kelvin Klajn“ takođe se ne libi da manekene zameni sportistima, pa su njihov veš reklamirali i Hidetoši Nakata, ali i bivši dečko Ane Ivanović, Fernando Verdasko. Fredi Ljungberg, bivši fudbaler Arsenala, takođe je bio zaštitno lice „Kelvin Klajna“. „Dolče & Gabana“ do sada su uglavnom forsirali da njihov donji veš reklamira nekolicina reprezentativaca Italije, pa su pred kamere njihovih fotografa izlazili fudbaleri poput Enca Mareske, Đenara Gatuza, Andree Pirla i mnogih drugih, ali pravi „bum“ na tržištu donjeg veša „Dolče & Gabana“ napravili su angažovanjem najboljeg fudbalera današnjice - Lea Mesija.

Nema blama,  biznis je to: Bjorg i Mekinro sa  svojim manekenima

Nema blama, biznis je to: Bjorg i Mekinro sa svojim manekenima

I Džon Mekinro ima liniju donjeg veša


Bjorn Borg i Džon Mekinro vodili su veliku borbu na teniskim terenima, a iako važe za ljute rivale, zajedno su predstavili limitiranu kolekciju donjeg veša “Bjorn Džon”. Oni su bili zaštitna lica linije donjeg veša, koju su, naravno, ipak morali da reklamiraju zgodni manekeni.

I mi gaće za trku imamo...

I mi gaće za trku imamo...

„Ove kineske gaće nisu za Novaka, one su
idealne za fudbalere Zvezde i Partizana!“

Nakon što smo otkrili da Novak Đoković „fura“ firmirane gaće čija se cena kreće od 25, pa do 50 evra, reporteri „Alo!“ su rešili da posete ulične prodavce, kako bi iz prve ruke saznali koliko na našim pijacama koštaju bokserice, kao i da iz prve ruke pitamo „stručnjake s pijace“ da li kineska roba ide uz najboljeg srpskog tenisera na vrhunskim turnirima.
- Evo, ove su najbolje i koštaju samo 200 dinara. Mada, ne verujem da bi Novak kupio ove bokserice, jer nisu original, ipak je to kineska roba... Nije realno da on to nosi, zbog posla kojim se bavi. To bi bilo kao da izađe na teren u kineskim patikama. Složićete se, ne ide baš... Naš Nole mora da nosi najbolje gaće, zbog napora kojem je izložen, ali mu ništa ne bi škodilo da ove kineske bokserice nosi na treninzima i sparing mečevima. Posle ih samo baci u mašinu i kraj priče - objašnjava 60-godišnji Raša s Bajloni pijace.
Nakon što nam je otkrio da bi Đoković komotno mogao ove bokserice da nosi tokom treninga, pitali smo Rašu da li bi, recimo, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana mogli. Usledio je iskren odgovor:
- Zašto da ne? Ovo su iste bokserice koje se prodaju i po buticima, samo što su na pijaci jeftinije. Kvalitetne su, to je mešavina poliestera sa pamukom. Odlično upijaju znoj, elastične su, a to je bitno za sportiste jer trče - kaže Raša, i ponosno rasteže bokserice kako bismo se na licu mesta uverili da govori istinu.

Poslednji komentari
  • Slavko Vreme: 02.04.2014 13:33h

    I ja isto!!! Nista posebno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP