Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

EKSKLUZIVNO: ALBERTO TOMBA ZA ALO! OTKRIO KAKAV JE ORIGINALAN POKLON SPREMIO ZA PRIJATELJA

Nole, pokloniću ti par svojih skija za svadbu s Jelenom!

Autor: M. Zdravković | 30.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Novak Đoković je osvojio prvo mesto u sada već tradicionalnoj skijaškoj trci „Novak i prijatelji“ na Kopaoniku, a neko od prisutnih je prokomentarisao da mu je bilo lako kada se nije takmičio protiv Alberta Tombe, njegovog dobrog prijatelja i jednog od junaka iz detinjstva.

Alberto će im držati  dodatne časove  skijanja kako bi  postali još bolji:  Novak i Jelena na  Kopaoniku

Alberto će im držati dodatne časove skijanja kako bi postali još bolji: Novak i Jelena na Kopaoniku | Foto: Goran Srdanov

Upravo zato, pozvali smo legendarnog La Bombu da ga upitamo kako mu se čini ova zanimljiva pošalica. Odgovor iz Italije bio je odlučan.

Novaka volim kao brata: Alberto Tomba

Novaka volim kao brata: Alberto Tomba

„Nole, ostani jak i bićeš prvi!“


Alberto Tomba prati teniske rezultate Novaka Đokovića. Kaže da ga je gledao na Australijen openu i poručuje mu da se ne predaje.
- Zadivljen sam kako se bori. Naravno da je teško održati se u vrhu, ali Noletu to uspeva i drago mi je zbog njega. Nadam se da će nastaviti vredno da trenira, da će ostati jak, a kada je tako, ni prva pozicija nije daleko - poručuje Tomba, koji neće putovati na ZOI u Soči, već će ih komentarisati za TV RAI iz studija u Milanu.

- Ha ha, pa isto bi rekli i ovde moji zemljaci da sam ja osvojio neki turnir u tenisu. Pogledali bi me mrko i rekli mi - Alberto, pa ti si prvi jer se Novak nije takmičio - ističe Tomba u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“.

Proslavljeni skijaš je tokom našeg razgovora s drugog telefona pokušao da pozove Đokovića, da se sam uveri da je osvojio prvo mesto na skijaškom takmičenju i da mu poželi sve najbolje u 2014, a dok je pokušavao da stupi u vezu s najboljim srpskim teniserom, raspitivao se malo kod nas o svom prijatelju, koga je poslednji put uživo video u maju prošle godine, tokom turnira u Rimu.

- Je li još sa Jelenom? - upitao nas je Tomba.
Kada smo mu odgovorili da su se verili i da Nole sprema svadbu ove godine, Italijan se iznenadio i obradovao.

„Moje su skije daleko  najbolje na svetu. Ako me  pozove na venčanje, biće njegove i moći će da bude još bolji skijaš nego što j

„Moje su skije daleko najbolje na svetu. Ako me pozove na venčanje, biće njegove i moći će da bude još bolji skijaš nego što je sada“


- Sjajno! Ona je super devojka i drago mi je da će se venčati. Nadam se i da će me pozvati na svadbu. Voleo bih da okrene moj broj i kaže - Hej, Alberto, druže stari, dođi na moje venčanje. Dojurio bih odmah jer volim Srbiju i Beograd, a volim i Novaka - ne skriva simpatije Italijan.
Tomba ima i originalan svadbeni poklon za buduće mladence.

- Pokloniću im par svojih skija! Znam da Nole mnogo voli da skija, iako nikada nismo skijali zajedno. Moje su skije daleko najbolje na svetu. Ako me pozove na svadbu, biće njegove i moći će da bude još bolji skijaš nego što je sada - tvrdi Alberto.

Italijan iskreno žali i što ne provodi više vremena s Noletom jer obojica imaju dosta obaveza.

- Zaista mi je žao zbog toga. Volim ga kao brata, zvao sam ga nekoliko puta da dođe s Jecom kod mene na Sardiniju tokom leta, da se lepo odmore u miru, ali on je uvek na turnirima i ima obaveze. Kontakt nam se sveo na čestitanje rođendana i Božića i jedino kada možemo da se vidimo nakratko je kada Nole nastupa u Italiji na nekom od turnira - tužno na kraju konstatuje Alberto Tomba.

Drugari sa snežnih staza: Šumaher i Tomba

Drugari sa snežnih staza: Šumaher i Tomba

Šumija bude iz kome, izvući će se!

Posle tačno mesec dana otkako je Mihael Šumaher zaradio tešku povredu na skijanju u Francuskoj, lekari su juče počeli da ga postepeno bude iz kome, što može da potraje i nekoliko nedelja. Proslavljeni skijaš kaže da se moli za Šumijevo zdravlje i da mu drži palčeve da izdrži i probudi se iz kome u koju su ga lekari poslali.
- Žao mi je zbog toga što mu se desilo. Nas dvojica smo se upoznali još pre 15 godina, kada je prešao iz Benetona u Ferari. Šumi je veoma dobar skijaš. Verujte, to što je dobar skijaš i kaciga sa kamerom koju je nosio sačuvali su mu glavu i život!
- Kako to mislite?
- Tvrdim da bi svaki drugi skijaš poginuo na njegovom mestu jer klasične skijaške kacige ne mogu da izdrže udarac u one stene. On je nosio specijalnu kacigu i to ga je spaslo. Videli ste kakva je staza bila, opet, zašto je Šumaher skrenuo tamo, nije mi jasno. Ali, verujem da će se oporaviti. Još je Šumi mlad i verujem da će se izvući iz ove teške situacije. Optimista sam - napominje Tomba.

Poslednji komentari
  • Siki Vreme: 30.01.2014 10:16h

    Ova slika Tombe i Šumahera na skijanju nije baš najbolji izbor za ilustraciju članka o Novakovom i Tombinom skijaškom druženju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP