Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ALO! SPRINT PATENTIRA SVOJEVRSNU DRUŠTVENU IGRICU

Nova igra: Ne ljuti se, Đuro!

Autor: Ekipa Alo! | 27.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Fudbaleri Partizana koji se nalaze na pripremama u Turskoj, tražili su da im se iz Beograda pošalju društvene igre, kao što su „Ne ljuti se, čoveče”, „Monopol” i „Riziko”, kako bi što lakše prekratili slobodno vreme u hotelu. Uprava crno-belih je, očekivano, uslišila ovu molbu, pa su u Belek stigle tražene „drangulije”.

„Ne ljuti se, čoveče“ igra se i u Beleku: Stanković, Ninković, Ilić i Grbić

„Ne ljuti se, čoveče“ igra se i u Beleku: Stanković, Ninković, Ilić i Grbić

Najpopularnija igrica među igračima Partizana je „Ne ljuti se čoveče”, što se vidi i na fotografijama iz Turske, ali verujemo da bi crno-belim fudbalerima bilo mnogo zanimljivije da imaju priliku da odigraju „Ne ljuti se, Đuro!”, novu hit društvenu igricu, koju od danas, zahvaljujući ALO!SPRINT-u, i vi, dragi čitaoci, možete da igrate u svojim domovima.


Društvena igra „Ne ljuti se, Đuro!” nudi vam mogućnost da barem nakratko zaboravite surovu realnost, glad i nemaštinu i budete predsednik Partizana i vlasnik „Zekstre”, pa da osetite kakve sve uzbudljive situacije mogu da vas zadese na putu do Suda za organizovani kriminal u Ustaničkoj ulici.

Dragan Đurić

Dragan Đurić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Dakle, sedite u toploj sobi, skuvajte kaficu, ne izlazite po ovom kijametu na ulicu (ako ne morate), nabavite par kockica i bacajte. Pozovite prijatelje, budite Đura 1, Đura 2, Đura 3 i bacajte kockice, ceo dan ako treba. Požurite, što pre da stgnete u Ustaničku.

Dok dođete do cilja, na ovom putu ćete sresti i one koji vas ne vole, koji vas požuruju i ubrzavaju vam put do suda, ali ćete naići i na ljude koji su vam naklonjeni i koji vas brane. U sudnici, u kojoj su, između ostalih, besedili Legija, Čeda, Mišković i mnogi drugi likovi i vi ćete imati priliku da dokažete svoju nevinost jer, ponavljamo, niko nije kriv dok se to ne dokaže na sudu.

Najvažnije je dobro se zabaviti.

Ne ljuti se Đuro

*Kliknite za uvećanje

Poslednji komentari
  • Pekson Vreme: 27.01.2014 12:33h

    Baš lepo,ali mogu neki i da se naljute jer ste njih zaboravili,a ne ide da neki lopov bude uskraćen za igricu koja će baš njemu biti posvećena.Evo recimo,sledeća igra nek bude Džajopol...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP