Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

PRIČA O TOME KAKO SE POSTAJE BROJ 1!

Novak Đoković zvezda dirljivog crtanog filma! (VIDEO)

Autor: I. N. | 01.07.2015 - 23:06:00h | Komentara: 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, postao je zvezda crtanog filma. Naime, u Londonu je, uporedo sa početkom Vimbldona, objavljen prvi animirani dokumentarni film o slavnom srpskom teniseru.

Novak Đoković šampion

Novak je šampion | Foto: video printscr

U animiraninom dokumentarnom filmu “Ajde”, koji je kao diplomski rad izradila mlada Poljakinja Zuzana Zizak, na veoma dirljiv način je prikazan život i karijera najboljeg tenisera današnjice.
Zizak trenutno završava master studije na londonskom Univerzitetu umetnosti i nekoliko meseci je prikupljala sve o Novaku. Ona se potrudila da pronađe sve o slavnom teniseru, od video snimaka njegovih pokreta na terenu, do knjiga i novinskih članaka o njemu, ne bi li napravila šestominutni animirani film.
U dokumentarcu je prikazano Đokovićevo detinjstvo, njegova ljubav prema tenisu, vežbanje na Kopaoniku i podrška porodice, ali i bolni, zastrašujući trenuci bombardovanja Srbije ali i Noletova rešenost da postane šampion. Sam završetak dokumentarca posebno će obradovati mnoge mališane koji su rešili da krenu Noletovim stopama.
- Želela sam da, koliko to umem svojim umetničkim veštinama, predstavim svetu priču o Đokovićevom nesvakidašnjem životu i njegovom putu do svetskog “broja 1”. Vimbldon zauzima posebno mesto u njegovom životu i zato je i odabran baš ovaj trenutak da se film pusti u javnost. Iskreno, nadam se da ću imati prilike da srpsku zvezdu upoznam i lično mu uručim DVD sa ovim filmom, rekla je Zizakova.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP