Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

PROBLEMI DOMAĆIH SPORTISTA SA ZAKONOM:

Od srpske „Pink Panterke“ do švercera kokaina!

Autor: Ekipa Alo! | 01.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dejan Koturović se i dalje nalazi u makedonskom zatvoru. Bivši srpski košarkaš zadržan je pod optužbom za falsifikovanje isprava, odnosno da je ušao u zemlju sa ukradenim kolima, i tek bi trebalo da izađe pred sudiju koji će mu ili produžiti pritvor ili ga pustiti da se brani sa slobode.

Dejan Koturović

Dejan Koturović

Naravno, daleko od toga da je Kotur jedini srpski sportista koji je imao problema sa zakonom, a „Alo!“ predstavlja neke od domaćih sportista koji su ozbiljno kršili zakon:


Olivera Vasić Ćirković
Bivša košarkaška reprezentativka Jugoslavije i igračica Crvene zvezde Olivera Vasić Ćirković osuđena je u Atini na 12 godina zatvora kao članica grčkog ogranka međunarodne bande kradljivaca nakita „Pink Panter“. Grupa se tereti da je u poslednje tri godine učestvovala u 1.666 pljački. Olivera je poznata i kao prva žena koja je uspela da pobegne iz ozloglašenog grčkog zatvora „Kolodos“.

Olivera Vasić Ćirković

Olivera Vasić Ćirković


Nikola i Stefan Stevanović
Poznati srpski bokseri Nikola i Stefan Stevanović uhapšeni su u Atini pod pretpostavkom da su učestvovali u oružanoj pljački. Grčka policija sumnja da je srpski bokser to radio upravo po nalogu Olivere Vasić, nekadašnje košarkašice Crvene zvezde!

Predrag Stanković
Predrag Stanković, bivši štoper Crvene zvezde i nekoliko španskih timova, provešće devet godina iza rešetaka zbog unošenja tone kokaina u Španiju! Uz njega su osuđeni i bivši fudbaler Emilio Dijez de Mijer, (devet godina), kao i menadžeri Zoran Matijević (11 godina) i Pablo Akosta (pet). Španski list AS otkriva da je poslovanje Matijevićeve kompanija služilo kao paravan za kriminalne aktivnosti u kojima je učestvovao i Stanković.

Nikola Radojičić
Srpski košarkaš Nikola Radojičić uhapšen je na aerodromu „Horhe Čavez“ u Peruu zbog pokušaja šverca droge! On je progutao 23 kapsule u kojima se nalazilo po 10 grama kokaina. Zajedno s Radojičićem, uhapšen je i Uroš Dokić, a vrednost zaplenjenog kokaina procenjuje se na 150.000 evra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP