Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

STROGO POV.

Oglasila se Vojska: Pogledajte papir u kome tvrde: "JNA je naš stadion"!

Autor: | 04.10.2013 - 16:47:00h | Komentara: 3

Pred vama je papir koji je redakciji "Alo!" prosledila služba za informisanje Ministarstva odbrane povodom spora sa JSD Partizan oko vlasništva nad stadionom u Humskoj.

Sporni dokument

Sporni dokument - klikni za uvećanje

Redakcija "Alo!" je prethodnog dana zatražila od Ministarstva odbrane odgovore na mnoga pitanja, a delom su odgovori pred vama...
Poslednji komentari
  • mix Vreme: 04.10.2013 18:01h

    Ne razumem da Vojska koja je drzavna takodje kao i Partizan a oboje se fajtaju za istu stvar...! Pogotovu sto ce drzava privatizacijom prodati ceo Partizan sa imovinom pa i JNA stadionom! E, sad nije li onaj bivsi ministar vojni otkrio sustinu spora:kao zvezdas ne moze podneti drugi klub pa bi da ga unisti!? Sta drugo da zakljucis? Uopste je nebitno ciji je oboje su Drzave Srbije! Ili je bitno ako generalisimusi misle da novac uloze u svoje petosobne vile! Vlada Srbije bi mogla da pokaze racionalnost u ovom slucaju i iracionalne postupke Vojske zaustavi! Glupost.

  • Kosta Vreme: 05.10.2013 07:30h

    Kao sto sam vec pisao povodom ovoga, nijedan pripadnik Vojske nece dobiti ni dinar ili neke akcije kao sto je bilo prilikom privatizacije svih drustvenih preduzeca.Po meni isto vazi i za Zvezdu. Materijalnu korist od prodaje nece imati ni navijaci oba kluba, niti bilo koji drugi gradjanin. Zasto tolika dreka? Da li se zadnjim akcijama MUP-a i mnogim clancima u novinama stalo nas rep nekima koji su ukljuceni u neke mahinacije,kradje...? Nadamo se da cemo dobiti odgovor.

  • Nikola Vreme: 05.10.2013 08:45h

    Šta je to pobogu sporno?! Tada je bila Jugoslavija, sve je bilo državno pa tako i stadion Partizana! Država je ta koja ima pravo da ga sačuva ili proda!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP